Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu™

Scudo
@ozndmr

Ozan öncelikle hatta özellikle tek başına kondisyonumu şöyle yapayım demene gerek yok
gel hafta içi turları kısa ve keyiflidir zaten gelip giderken tek başına mutlaka pedal basacaksın
sen bile anlamadan kondisyonun yerine gelir anladığım kadarıyla yaşın da üç onluk seviyesinde :)
hatta yarın gelebilirsen senin gibi yeni bir çömez daha :) getireceğim..
beraber körler sağırlar muhabbeti olur arada kaynar gidersiniz...

artık daha da gelmem diye naz edersen (yeni gelen çay ısmarlar) çaylar çorbaya döner
ben zor doyuruyorum bunları BEGÜM'de sen bilin...demedi deme..

@AYDIN DİRİCANLI

Eyvallah Aydın abıcım. :):):)

Yanlız dıkkat ettım de A.Y.P.G.'nın yenı konusunda 1. ve 501. mesajlar bana aıt :)
Artık darısı 1001. mesaja :D:D:D

• Beğen
Tepkiler: Levent_K
çok saçma la hasan.
506 da bana ait, tamam da olsa nolcek olmasa nolcek alla alla.
hem ben yok. biz var.
biz benden evladır.

deli misiniz olm? mesaj mı saymaya başlıcaz yahu. boşverin...

hadi içek.
aman biçek..
aman çevirek...

@can ayan

Bu akşam geliyormusun ? geliyorsan incirli-ömür mü ? kaçta orada olacaksın ?

@can ayan

Yahu ole dıkkatımı cektı Cn abı yaaa.
Nıye hemencık ezıyorsun...
Ben saymıyorum kı forumda yazmıslar :):):)

Yarın olsada cevırsek...

@mehmet kendir

Mehmet Bey ;

Öncelikle çok teşekkür ederim :) ayrıca çay çorba hiç fark etmez ne isterseniz o olur :) yaşıma gelince üc onluğa merdiven dayadık diyelim :) maalesef bu hafta gelemeyeceğim. İşim sebebiyle Bursa'da olacağım. Haftaya %99 sizlerleyim çaylarda benden :)

@AYDIN DİRİCANLI

Ben yokum Muhtemelen ondan yok. :)
Cn abıde yokmus. ( Face'de ole yazmıs. )
ama grup cıkarmı bılmem. Mehmet abıyle konus ıstersen Aydın abı.
( Bu arada Grup'un en cok konusanı benmısım. Bu vesıleyle anlamıs olduk :):):) )

@AYDIN DİRİCANLI

Ne demek abı vazıfemız :):):)
Valla Aydın abı telefonla arıycaktım ama bende senın tel yoktu.
Bır ara gorustugumuzde alıyım. ;)

• Beğen
Tepkiler: Aydın Diricanlı
Bugün, bu yılın 2., ayrıca ilk rampalı turumu yaptım. Rahmanlar'dan Kartal-Pendik-Güzelyalı üzerinden Aydınlı'ya gittim ve TEM Bağlantı yolundan Üst Kaynarca-Alt Kaynarca-Yeşilbağlar Mahallesi-Topselvi-Karlıktepe Mahallesi-Esentepe Mahallesi üzerinden eve döndüm. Kartal'dan Aydınlı'ya kadar şiddetli poyrazla cebelleştiğim ve 17.18'de başlayan tur 20.05'te bitti. 2 saat 6 dakika bisiklet üzerinde kalıp tam 40 km yaptım.Ayrıca bu turda nerdeyse kaza yapıyordum. Aydınlı ana meydanda karşıdan gelen arabalar gözlerimi alınca farkında olmadan kaldırıma fazla yaklaşmışım. Haliyle ön teker kaldırıma vurunca dengemi kaybeder gibi oldum. Ama sağ ayağımı yere koyarak dengemi sağladım ve karşıdan gelen bir İETT otobüsünün altında kalmaktan kurtuldum. Ayrıca İETT otobüsü de fren yaptı ve kısa bir süre bakıştık. Kısacası beni Allah korudu.

Bu da turumun güzergahı: (link)

@Cem Şentin

2. Turun herkese hayırlı olsun Cem :)
Yolda farların gozunu almaması ıcın sarı camlı gozluk kullanmanı tavsıye edebılırım.
Ben sahsen kullanıyorum hıc sıkıntı olmuyor...
Dıkkat et kendıne...

• Beğen
Tepkiler: Aydın Diricanlı
Gunaydın Arkadaslar,
Keyfınız nasıl bakalım.
Ic kımseden ses seda cıkmıyo beyaaa...

Geri