Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu™

@Fatma ER

Tramvaya rezervasyon yaptıralım o zaman :) Bide yer bilgisi alalım nereye gideceğimizide bilmiyoruz ki !?

• Beğen
Tepkiler: mehmet kendir
Scudo
@Fatma ER

Bence sız yarın gelın. Carsamba hava Kar'lı. Begum zor gıbı. Tur olsa bıle tesısler olur dıye dusunuyorum.
Nıyetıne gırdıysenız sız yarın atlayıp gelın. :):):)

• Beğen
Tepkiler: Aydın Diricanlı
@AYDIN DİRİCANLI

Aydın abı yer bıraz ters aslında ama Tramway'la Zeytınburnu'na kadar gelersenız. O taraftan gelen arkadaslardan bırısı sızı aracında mısafır eder dıye dusunuyorum :):):)

• Beğen
Tepkiler: Aydın Diricanlı
@AYDIN DİRİCANLI

Kabataş'tan biniyorsunuz Mehmet Akif durağında iniyorsunuz (zeytinburnundan sonraki durak) sizi oradan alırım.

sorun yok aktarma falan yapmadan geleceksiniz :boese157:..7.30 da (en geç) durakta olursanız iyi olar. :in:

hade görem sizi, Aydın file hakemliği hakkında ki bütün kitapları oku :p Fatma dizlik dirseklik var mı?:rolleyes:

@mehmet kendir

yok abi yahu,sizde fazla var mı? :rolleyes:
bi de ben anlamam bu işten, sonra yok efendim senin yüzünden yenildik, yok o pası kaçırdın kabul etmiyorum ;)

• Beğen
@Fatma ER

Nası yaa???
Butun umıtlerımız sende valla
Sole ogret butun herkese de sen yokken Voleybol olayının da hakkını verelım ;);););););)

• Beğen
@Hasan TÜRKER

wallaa Asan kardeş ümitlerini yıkmak istemezdim ama gerçekler acıtır :D
olduum kibin sefin beni :p

• Beğen
Tepkiler: Hasan TÜRKER
@Fatma ER

way arkadas yaaaa. Resmen yılıkdım valla...
neyse bızde olduun kimin seferiz seni ;););)

• Beğen
Tepkiler: Fatma ER
@mehmet kendir

Tamamdır Mehmet Abi program yapıldı.Bir problem olmaz ise 19:30 da Mehmet Akif durağında olacağız...

Bebek şubesi TAM kadro oarada olacak.Çok kalabalığız ona göre :)

slm hasan kardeş nasılsın sen de iyisindir inşallah busıralar yine gece çalışıyorum...........

@metin karaman

Eyvallah Metın abı sorun yok.
Kolay gelsın sana. gunduz calıstıgın bı gun gelırsın.

sağ ol hasan birde bazı bisiklet parçalarını değiştirmeye çalışıyorum

@Hasan TÜRKER

:D
eywallaa :eek:

bu arada panamalı arkadaşa :p söledim bu hafta gelemiyo ama sonraki haftalar gelicek inşallaa ;)

48.Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu !!!

29 Nisan 2012 Pazar , İstanbul Etabı koşulacak...AYPG olarak kendimize parkurda güzel bir yer seçip , hepbirlikte izleyelim ne dersiniz.Ocağa bırakıyorum , demlensin... :)

(link)

Geri