Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu™

Scudo
Günaydın AYPG,
Önümüz Cuma çıkışlı, Pazar dönüşlü Çanakkale turu için son durum belirlemesi yapalım mı? Gidiliyor mu?
Katılım durumuna göre(zaten küçük otobüs olmuyormuş, olduran varsa ona döneriz hemen)büyük otobüs ayarlama çalışmalarıma hız vereceğim. Muhtemel en indirimli hali ile ulaşım giderimiz 2000tl dir.
Düşünelim taşınalım, Çarşamba son kararımızı vermiş olalım.

@Levent_K

bana tam olarak gidiş ve dönüş için bilgi verebilirmisin Levent aga ? bişiler yapabilirmiyim biii göz atayım bende... ben gelemiyorum ama ama ama :winkenlux sanırım bir şey deneme şansım varrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr .... onu denicem ben !!!

• Beğen
Tepkiler: Hasan TÜRKER
@Nuri Alper Ulupınar

Hava yagmurluyken gıtmenın anlamı yok bence....

• Beğen
Tepkiler: Zerrin_
@Nuri Alper Ulupınar

(link)

hava nın nesi var yahu ??? cuma cumartesi yağış sonra çarşambaya kadar güneş ve yine yağış !!! hönk !

@Zerrin_

Bızde Cumartesı gıdıcez Zerrın. Pazar gıdıp Carsamba donsek dedıgın dogru ama Cumartesı gıdıp, Pazar donecegımız ıcın hava bıze uygun degıl...

• Beğen
Tepkiler: Zerrin_
Yettim la :cheer:

Ben olmadığımdan epey güzel gelişmeler olmuş :04:

Haberlerin en bombası Süleyman abinin alçı ve tellerden kurtulması olmuş, çoook sevindim Süleyman abicim :eek:

Dünyaca ünlü olmamız da çok bomba olmuş ;)

Asan'ım kardeşim yeni bisiletin hayırlı olsun, kazasız belasız olsun :in:

Sayın Diricanlı Bebek Şube müdür yardımcılığından müdürlüğe terfi etti, hayırlı olsun :winkenlux

"Avcılar Şube" olarak en kısa zamanda tekrar aranızda olucam, kurtulamadınız gitti la :p

Bi de hepinizi özledim la

:04:

@Zerrin_

Cuma gece ya da Ctesi sabah çıkış, Pazar akşam dönüş gibiydi planlar... neyse, hava muhalefeti IQ. kovalamıyorum o zaman daha.
Önümüzdeki güneşli güzel günlere bakacağızdır. ;)

Sen yinede alternetif kovala...

• Beğen
@Levent_K

hıhı ben 03.06 hafta sonu gibi düşüneceğim öleyseeeee ..

bencede havaaaanın !!!! üzgünüm :bilmiom:

Hasan, Zerrin kardeşlerim, başınız sağolsun.

• Beğen
Tepkiler: ayhan248
mecidiyeköy de merhaba pedalşörler, hava açık güneşli tur için güzel bir hava. yine fitbas durumdayızzzzzzzzzzzz.

asan ve zerrin kardeşimiz aile büyüklerini kaybetmenin acısını yaşıyor
bizlere de onlara destek olmak düşüyor.. başınız sağolsun...
mekanları cennet olsun...

• Beğen
zerrin başın sağolsun sabırlar dilerim.

Hasan sana da tekrar sabırlar dilerim.

süleyman abi gözümüz aydın ben katıldıgımdan beri seni göremediğim bisiklet üzerinde en kısa zaman da görmek üzere :)

fatma yeni evin uğurlu olsun sana şans getirsin :)

Geri