Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu™

@Nuri Alper Ulupınar

Nuri abii yaa keşke arasaydın yahu
Ben Mehmet abiyi, Gökhan abiyi ve Cn Yn yi aradım ama senin nomren yoktu

• Beğen
Tepkiler: Hasan TÜRKER
Scudo
@Hasan TÜRKER

Zor olmass yahu
Haftasonu 2 gün sınav gözetmeniyim ben :(
Hatta uygun olarsa herkeşe salı günü bissevin etkinliği var Kalamışta
Bir tatlı huzur almaya gidebiliriz Kalamış tan??
:cheer:

Herkese merhaba,

yarın çalışmıyorum...benimle pedallamak istiyen olurmu ? (yarış kıvamında değil, gezinti kıvamında ) sahil yapayım diyorum boğazın sonuna kadar ...

bisikleti bahcelievlere bırakacağım akşam üstü....

• Beğen
Tepkiler: Fatma ER
@Nuri Alper Ulupınar

Fantoma ; Şu tesisler niredir, deyince o tarafa sürdük.Ama havanın güzel olması, sahildeki popülasyonu artırınca çok yavaş ve keyifsiz bir sürüş oldu.Özellikle küçük çocukların ani sprintleri korkulu rüya gibiydi :) Aslında niyetmiz tesislerde birşeyler yemekti ama kalabalığı görünce durmadık.10 kaplan gücünde de olsa karnı aç olunca sesler uğultu gibi geliyor :) O sebeple duymamışızdır :) Sonuçta 1 mayısta çay içtiğimiz yerin karşısındaki kafede hızlıca bir şeyler yedik ve dönüşe başladık...Bu arada Adem'de sahildeki sürüşte yanımızdaydı.Ve tesislere yakın yerde gençler grubu ile karşılaşıp biraz lafladık.Sonuç itibarı ile benim için günün bilançosu 106 km oldu.Enteresandır tur sonrası, diğer kısa günlük turlardan daha zinde hissettim :) Demek 70 km yi geçince afyon patlıyor :) :) :)

NOT : Senin barendleri gelirsin diye yanıma almıştım.Hasan'a verdim.Salı voleybolda ondan alabilirsin :)

@Nuri Alper Ulupınar

Telefon yanımda ve açıktı.Formanın cebinde duruyordu.Ter ve sıcaktan bayılmış olmalı :)

• Beğen
Tepkiler: Hasan TÜRKER
@Fatma ER

Bence aksam karsıya gecmek zor ıs.
Haftasonu derken bu haftadan bahsetmemıstım.
Salı gunu uygun olacagını sanmıyorum Cunkum VOLEYBOL gunu...

• Beğen
@Nuri Alper Ulupınar

Eyvallah abıcım... ;););)

@Fatma ER

Salondan neden cıkalım yahu?
Haftada 1 gun 2 saat salonda voleybol oynamanın ne zararı var kı???
Haftada 2 gun Fanta meydanında cımlere yayılırız oldu bıttı. :):):)
Ayrıca bu salondan vazgecersek bır daha bulamayız...

• Beğen
Tepkiler: Levent_K
@Hasan TÜRKER

Yahu zararı var demedim kiiiiii
avalar güzel ya salona tıkılmayalım dediydim.
ama ben zati oynayamıyom

@Fatma ER

Valla benım ıcın farketmez kararı buyukler verır.
Ama tekrar soyluyorum salondan vazgecersek bır daha bu sartlarda bulamayız...

• Beğen
@mehmet kendir

ayıp ettin abicim lafı mı olur. valla bu uzun karar döneminde kahrımı çektiginiz her telefon acışımda dakikalarca yılmadan bana cevap verdiginiz için çok teşekkür ediyorm abilerim :))) ha bu arada "kendi kararlarını kendin verebilecek yaştasın" repligini de unutmadım Mehmet abi :))

SLM ARKADAŞLAR YASAK VAR ONDAN YAZAMIYORUM AMA KALBİM VE GÖNLÜM SİZLERLEEEEE...:Skull-175

@Nuri Alper Ulupınar

Bu tercihliyi sizin yüzünüzden açmayacaklar bir daha...Asfaltı ağlatıyormuşsunuz :) :) :)

@Levent_K

Hem öyle , hemde özel tur yapar oldular :) haberde vermiyorlar :cool:

Geri