Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu™

Scudo
@oktaydmr
Güvenliğinizi sağlamaya yetecek azami ekipmanlarınızla gurubumuza katılmak için herhangi bir şartımız yoktur.
Bekleriz. :)
Buluşma noktası değişmekle birilikte genellikle Bakırköy/Gelik Karşısı/PO İstasyonu/AYPG durağı buluşma yeridir.
Buluşmalar, Çarşamba /Cuma olur. Saati 20:30 dur.
Dönüşler katılımcıların kendi insiyatifle olur, gurupla dönüş 23:00-23:30 gibi olur.eve giriş 1:00 ile 4:00 arası değişmektedir.
Salı günleri ise genellikle salonda Voleybol ya da muhtelif sporlarla geçer.
:)

Kesinlikle güvenlik ön planda mazhar nasıl şapkasız yapamıyorsa bende kask ve ışıksız yapamıyorum nerde ne zaman buluşuluyor artı belli bir yeri var mı bu gurubun

• Beğen
Tepkiler: Hasan TÜRKER
@oktaydmr

Pazar sabahları saat 8:00 9:00 gibi Bakırköy Sakızağacı otobüs durağından kalkışla,
"Gökhanın bebekleri bebektedir" turu düzenlenir.
Turlar rutin olmakla birlikte empatik sürece göre iletişim telefonla, buradan ya da facebook marifetiyle olmaktadır.

@oktaydmr

Oktay kardeşim Levent'in de dediği gibi
Bakırköy Sahil Gelik Restaurant karşısı Petrol Ofisi
Çarşamba-Cuma Saat 20:30
Florya tesisler genellikle fakat buluşma noktasında gideceğimiz yer değişebilir.
Ama genellikle Beşiktaş'tan ve başka yerlerden gelen arkadaşlar ile gece kapanan tercihli sahil yolunda sürüş gerçekleştiriyoruz.

Pazar günleri ise Veliefendi den sahil yolu ile buluştuğu noktadaki
otobüs durağında (sakız ağacı otobüs durağı) buluşup Bebek'e pedal basıyoruz.
Pazar günleri genelde sabah çıkış saatimiz 8:30.
Liste ve çıkış saati forumda akşamdan sonra duyurulur. Forumu takip ederseniz rastlarsınız.
Sizde ona göre katılırsınız.

• Beğen
@oktaydmr

Gurubun belli bir yeri olmamakla birlikte "Begüm" ve "Canan" gurupla özdeşleşmiş sondurak buluşma noktalarının en bilinenleridir.

• Beğen
hörmetlerimi sunarım sayın aypg li abilerim ablalarım, beğeneceğinizi düşündüğüm bir yaz okudum, paylaşıyorum. en kısa zamanda aranıza katılmak dileğiyle...

"İstanbul'un bisikleti var, yolu yok!

İstanbul'daki eğitim merkezim olan Okull İstanbul'u ziyaret edenler, ofisin içinde yüzlerce bisiklet biblosu ve aksesuarı görürler.

"Neden bu kadar çok bisiklet?" diye de sorarlar. Neden mi? Çünkü bisiklet, kişisel gelişimin bir numaralı sembolüdür. Her yere kendi enerjinizle gidersiniz. Grup olarak sürdüğünüzde bile tek başınasınızdır. "Bir yere vardım." dediğinizde kendi gücünüzle başarmışsınızdır. Bisiklet çevrenizi fark edeceğiniz kadar yavaş, sizi bir yere ulaştıracak kadar da hızlıdır. Hava şartları sertleştiğinde, ters bir rüzgâr estiğinde ya da sağanak yağmur başladığında bu dünyada ne kadar küçük ve aciz olduğunuzu anlarsınız. Bisiklet sürmek hayat gibidir. Bir yokuşla karşılaştığınızda "Hayat amma da zormuş." dersiniz. Yokuşun tepesinden aşağıya jet hızıyla inmeye başladığınızda "Aslında o kadar da zor değilmiş." dersiniz. Hayat gerçekten bisiklet gibidir. Durursanız düşersiniz. Hayat da bisiklet de geriye gitmez, sadece ileriye doğru ilerler."
melih arat' ın 5 mayıs ta zaman gazetesindeki köşe yazısından. yazının tamamı için:
(link)

‎65.27 km 26.5 AVS lik Gokhan'in BEBEKLERI BEBEKTE'DIR TUR'u saat 15:00 cıvarı basariyla tamamlandi. Katilan ve pedal basan herkese tesekkurler...

• Beğen
Tepkiler: Fatma ER
Çağrı kardeşim

yeni bisikletinin siparişini vererek
beni Nuri abini dahasında kendini
büyük bir yükten kurtardın..

caad 8 in hayırlı olsun
pazara çaylar senden (bebek)
zaten cnyn ile kafadann gidip sölersiniz
bizde size eşlik edersek ne mutlu bize...

çarşamba belki suyun öteki yakasına gideriz ne diyonuz..

@mehmet kendir

Abı hafta ıcı zor olmazmı?
Bence pazar ayarlanıp yarın saat fılan erken cıkıp baskın yapmak lazım...

@mehmet kendir

Mehmet abi ağzından bal damlar senin.
Çağrı kardeşim sabretmek lazım bazen.
Caad 8 en doğru karar görünür.
Hayırlı olur inşallah.
Kazasız belasız.

Çayın yanına simitde olsa tadından yenmez:))

Suyun öteki yakası güzeldir, özeldir.
En cici kıyafetlerimizle gidelim:)

@AYDIN DİRİCANLI

Bugün Aypg formalı biri arkasında lila tişörtlü biriyle tesislerin önünden geçti.

Yarın gazeteler yazacak.

Fantoma ve Dirican 10 kaplan gücündedir.
Sadece şehirde seslenin "Onlar" sizi bulur!

Seslendim sesimi duyuramadım:))
Ama bir gün beni bulurlar.
Belki Çarşamba, belkim Cuma.

Geri