Çok güzel bir gece oldu.Sizleri forum harici yakındanda tanımak çok güzel oldu.Sohbet,gırgır,şamata herşey için teşekkür ederim.Birdahaki turda görüşmek üzere..
usta 20.50 ye kadar bekledik seni, telefonun kimsede yok
ya bir gizemdir gidiyon valla..
özelden numaranı ver de merak etmeyelim seni
duraktan hareket saatini 20.00 yapsak nasıl olur
bu konudaki fikirlerinizi alayım millet..
akşam dönüşte bebek şube, gaziosmanpaşa,aksaray ve esenler'den gelen arkadaşlar için daha mı iyi olur..
Usta bu seferde uzaktan gelenler için, işten çıkıp o saate (20:00) yetişmek sorun olabilir.Kendim için söylemiyorum.Ama belli bir saatte işten çıkmak durumunda olanlar için sorun olabilir.Dönüşte isteyen kendi durumuna göre vakitli ayrılıp gidebilir...!
Bu arada Mert Munçuğ'dan haber aldım.Sabah aradı.Sorun yok, tekrar aktif olacak en kısa zamanda...
Mehmet abi şuanki hareket saati bana göre iyi.20:30 dan önce hareket saati olursa kıl payı gelebilirim.Kalkış saatini kaçırma ihtimalimde yüksek.İzin günümü çarşambaya almaya çalışıyorum,olursa eğer saatte hiçbir sıkıntı olmaz.Tabi diğer arkadaşlarımızında fikri önemli.
Mehmet abim daha fazla pedallamak istediğin günler ben daha erken çıkarım Yenikapıda buluşuruk
ya da Beşiktaş :rolleyes:
birlikte basarız pedalı basarız pedalı gizli performans yaparuz yahu :cheer:
Vallahi ben de gelmek için can atıyorum ama yok arkadaş, akşam iş güç bitmiyor. Bisiklet'i işyerine götürmeye başlamadım henüz, başladıktan sonra kapanış'a da olsa, hatta DD'ye bile olsa geleceğim. Formaların pazar günü elimizde olacağı haberiyse yorucu günün tek tesellisiydi. Herkese sevgiler, saygılar.
Malum bisikletler için Mehmet abi beklemedeydi bu sabah kulağıma gelen habere göre depomuza giriş yapışlar.
Mehmet abi beni gün içerisinde mağazanın telefonundan ararsan gerekli bilgileri verebilirim