Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu™

Scudo
çarşamba klasik
20.30 po..
kabataş-akaretler..
dönüş tercihli
liste
mehmet
cnyn
berkem
diricanlı
fantoma
kundakçı
NN
nuri
munçuğ
gökhan
sülo

gelen adını eklesin

• Beğen
Tepkiler: Mert DOLUEL
çarşamba klasik
20.30 po..
kabataş-akaretler..
dönüş tercihli
liste
mehmet
cnyn
berkem
diricanlı
fantoma
kundakçı
NN
nuri
munçuğ
gökhan
sülo
Tarık
gelen adını eklesin

bende özledim a.y.p.g turlarını bir haftadır yokum insallah pazar günü olursa bişeyler katılırım...

• Beğen
@Nuri Alper Ulupınar

Uzun aradan sonra bıraz agrı cektım ama ıyı geldı Nuri abı...

Uzun bir ara ve kaytarmadan sonra tekrardan güzel ve güneşli bir cuma gününden tüm A.Y.P.G. ahalisine tekrardan merhabalar, hayırlı cumalar,

Umarım keyifler yerindedir, yatacak yerim yok biliyorum ama malum hür general modundayız bir aydır, evde boş durmakla olmuyor :04:

@Mert DOLUEL

Evde bos bos durmada arada gelde yenı pısıletını gorelım olm.
Sole yolla bı salın bakalım nasılmıs alet... ;)

• Beğen
@mehmet kendir

Bende geliyorum bu akşam A.Y.P.G. ahalisi ile fanta meydan sonra tercihli, fazla kasmadan, yavaş yavaş, daimi alt devre :cool:

@Hasan T.

Evde bos bos durmada arada gelde yenı pısıletını gorelım olm.
Sole yolla bı salın bakalım nasılmıs alet...

Hasan Abi, getireceğim kısmetse ama daha yavru hazır değil ben de zaten hazır değilim, max. 1 ay sonra yollarda olacak benim yadigar cahit'in biraderi olarak, o süre zarfına kadar Cahit'im yadigarımla devam ediyoruz :04: :04: :04: Bu arada içimden bir ses seninde bu işi çözdüğünü söylüyor, almış gibi bir havan var gibim :cool:

fren ve ozellikle vites ayarlari konusunda güvendiğiniz biryer varmı ? metin vs vs ?

Merhaba Doğan, Bakırköy'e yakın ikamet ediyorsan gidebileceğin en iyi belki de tek yer Metin Bisiklet. Metin (Karaman) Bey'in de dediği gibi Enes çok iyi bir elemandır, çok kısa sürede en büyük sorunu halleder. Tek sorun kendisinin genellikle pek boş olmaması. Yanında varsa ona bir sigara ikram et gerçekten hoşuna gider. ;)

İyi günler dilerim.

• Beğen
Tepkiler: doğan_69
teşekkür ederim bugün müsait olduğum bi ara metine gidecem...pazar günü öğleden sonra açık diye biliyorum orayı...

@Mert DOLUEL

Yok hacı bız o ısı suresız askıya aldık. Sayısal vurmadan zor gorunuyor. ;)

• Beğen
Geri