Mert DOLUEL
Aktif Üye
- Tepki
- 275
- İstanbul / Bahçelievler-Çalışlar / Büyükçekmece -
Cümleten merhabalar,
Bugün saat 15:00 suları Mehmet Abi'yi telefonla taciz ederek, abi nasılsın iyisin yoluyla evinin bahçeye girmeyi başardım, sağolsun bir iki aydır başını yiyordum, abi internette bir sürü kaynak, referans var bisiklet temizlik, bakım vs. için diye ama her şey pratikte uygulamada oturuyor, sonunda bu işide bugün aradan çıkararak benim yadigar cavit'i on numero yaptık
Nerden baksam 2 saatini bana ayırdığı için Mehmet K. abime buradan teşekkür ediyorum, A.Y.P.G. ruhu, yardımlaşması, paylaşımı böyle bir şey olsa gerek, ama çok laf yapmadan bugünkü yaptığımız çalışmayı bir yere not düşeceğim, güzel oldu hakikaten, yanımda ufak bir kağıt, kalem vardı fakat kova, sıcak su ve pril üçlüsünü yazabildim, hoca dersi çok hızlı anlatıyordu :04: :04: :04: Mehmet Abinin ev bahçesi uygun aslında bir ufak tabela iki teker keyr and kılinink siystıms and solüşıns inkorpırıt
Çayıda unutmamak lazım bu seferlik hesaba yazmadı 
Bu arada Mehmet Abi ve Hasan abinin önceki mesajlarına istinaden derim ki abilerim olmadı komple kesin önümüzdeki kurbanda adı anlamı olsun yaw
Angus gibi olduk :04: :04: :04: Tabi iki teker, yürüyüş, az biraz gidebilirsek kayak ve yazında Büyükçekmece rizörtte bol yüzme ve rüzgar sörfü ile Yaşar Alptekin gibi oluruz 
Bugün saat 15:00 suları Mehmet Abi'yi telefonla taciz ederek, abi nasılsın iyisin yoluyla evinin bahçeye girmeyi başardım, sağolsun bir iki aydır başını yiyordum, abi internette bir sürü kaynak, referans var bisiklet temizlik, bakım vs. için diye ama her şey pratikte uygulamada oturuyor, sonunda bu işide bugün aradan çıkararak benim yadigar cavit'i on numero yaptık
Bu arada Mehmet Abi ve Hasan abinin önceki mesajlarına istinaden derim ki abilerim olmadı komple kesin önümüzdeki kurbanda adı anlamı olsun yaw