avrupa yakası bizde her hafta bir araya gelelim

yavuz

Aktif Üye
Kayıt
23 Mayıs 2006
Mesaj
140
Tepki
93
Şehir
istanbul
merhaba 0212 de oturan arkadaşlar..bizlerde herhafta toplanıp standart bir gezi yapalım bir araya gelelim..aramızda güzergah belirleyelim,müsait olanlar hafta içi olmayanlar hafta sonları nasıl imkanımız olursa ne dersiniz??
 
Scudo

tofuha

Üye
Kayıt
21 Haziran 2006
Mesaj
20
Tepki
3
Şehir
İstanbul, Yeniköy
Yeniköy'deyim. Buralara uğrarsanız haberim olsun. Bisikletli bisikletli turlarız.
 

Çamur

Aktif Üye
Kayıt
18 Ağustos 2005
Mesaj
164
Tepki
33
Şehir
Büyükçekmece
avrupa yakası ben sizlerin alışkanlıklarınızdan vazgecmeyeceğimizi düşünüyorum BAKIRKÖY SAHİLİ VEYE SARIYER bu düzergehlara yakınolanlar
bunun haricinde başka yerlere gidemezler defalarca yeni konu acmamıza ramen
avrupayakasından kimse yukarıdaki büzergah harici başka düzergahlara gitmeye
cesaret edemiyor
anadolu yakası öylemi bakın adamlara istediklerigibi aktivite yapıyorlar
 

tofuha

Üye
Kayıt
21 Haziran 2006
Mesaj
20
Tepki
3
Şehir
İstanbul, Yeniköy
Vay be adamlar yapmış diyosun yani. Arabam olsa arkasına atar gelirim. Avrupa yakasında olduğuna göre burada trafiğin karşı tarafla kıyaslanmayacak kadar rezil olduğunu da biliyorsundur. Araba da olmayınca altımda, misal büyükçekmeceye bisikletimle mi geleyim 60-70km. Tabi bunun geri dönüşü de var. Sen bi öneri sunarsan aklı yatanlar mutlaka katılır.
 

acumur

Forum Demirbaşı
Kayıt
22 Mart 2006
Mesaj
580
Tepki
563
Şehir
Beşiktaş, İstanbul
Anadolu yakası istediği gibi aktivite yapıyor çünkü sahilde bisiklet yolları var.Zaten üç tane paralel yoldan oluşuyor Anadolu yakası dediğin yer gideceğin yerde yolda belli.Sonra yine Caddebostan'da Dalyan parkı gibi bir avantajları var insanların.İstedikleri zaman toparlanıyorlar haberleşmeseler bile illaki tanıdık bir sürü kişi görüyordur birbirlerini.Ama aynı durum Avrupa yakası için geçerli değil.Burası daha karmaşık daha şehir.Bir kere ciddi bir trafik sorunu var ve bu trafikte bisiklet sürmek hakikaten çok tehlikeli.Yani yolun sağında park halindeki arabalardan acaba hangisi birden kapısını açıp beni biçecek korkusundan doğru dürüst tempolu bir sürüş bile yapılamıyor ki bizzat böyle çok tehlike atlattım.Diğer yandan Avrupa yakasında bir buluşma ayarlasan nerde ayarlıyacaksın.Atıyorum kafadan Bakırköy'de buluşsan Sariyer'de oturan adam nasıl gelicek gelse zaten günlük antrenmanını yapmış olacak o mesafeyi katedipte ulaştığı zaman.Aynı şey diğer bir çok semt içinde geçerli.Kısacası söylemek istediğim karşı taraftaki (Anadolu) arkadaşlarımızın daha kolay ve fazla tur düzenlemelirinin sebebi onların birlik beraberlik duygusunun daha gelişmiş olduğundan ve bu spora daha fazla gönül verdiklerinden değil bulundukları bölgenin daha elverişli olmasından kaynaklanıyor.Anadolu yakası ve Avrupa yakasının şu yerleşim,trafik ve kalabalık olgularını şöyle bir gözlerinizin önüne getirirseniz anlarsınız sanırım ne demek istediğimi.Şahsen ben bile sırf doğru dürüst sadece bisiklet sürme keyfi yaşayayım diye atlayıp vapura Anadolu'ya geçiyorum.

İstanbul'da böyle bir şehir işte gömlek değiştirir gibi kıta değiştirebiliyorsun varmı böylesi acaba dünyada :cool:
 

ulas

Forum Bağımlısı
Kayıt
5 Mayıs 2006
Mesaj
3.957
Tepki
9.754
Şehir
İstanbul
Bisiklet
Geotech
Merhaba Arkadaşlar,

Onumuzdeki Salı Turumuz Avrupa yakasına,

(link)

Sizlerin de katılımını bekliyoruz...
 

yavuz

Aktif Üye
Kayıt
23 Mayıs 2006
Mesaj
140
Tepki
93
Şehir
istanbul
arkadaşlar bu kadarda karamsarlığa kapılmaya gerek yok:( .bizimde belgrad ormanımız var.arabası olanlar bir kaç bisiklet alır götürür,:rolleyes: orda pedallamak isteyen arkadaşlar varsa bize haber verirler ..bende araç kangoo var,3 veya 4 bisiklet götürürüm:p ..müsait olan arkadaşlar,gelmek isteyen arkadaşlar gideriz,bunu herhafta yapabiliriz,olmazmı?
 

tofuha

Üye
Kayıt
21 Haziran 2006
Mesaj
20
Tepki
3
Şehir
İstanbul, Yeniköy
Belgrat olur. 40 dakikada geliyorum girişine. Zaten hava kararmış oluyor ve tek başına olduğum için de geri donuyorum. Olursa guzel olur. Daha ne olsun, Belgrat var işte.
 

zss

Üye
Kayıt
28 Haziran 2006
Mesaj
1
Tepki
0
arkadaslar meraba ben yeni katıldım bu gruba, bahçelievlerde oturuyorum ve gezilere katılmak istiyorum.sevgiler...
 

çağatay_çankaya

Forum Bağımlısı
Kayıt
18 Eylül 2004
Mesaj
2.790
Tepki
789
Yaş
36
Şehir
İstanbul / Eyüp
Bisiklet
Sedona
akradaşlar pazar günü sarıyere doğru bi gezi düzenleyelim yada adalara gidelim ne dersiniz..aslında benim yarın sabahta çıkıp bi turlama gibi bi sanşım var ama katılmak isteyen olur mu bilmem....
 

yavuz

Aktif Üye
Kayıt
23 Mayıs 2006
Mesaj
140
Tepki
93
Şehir
istanbul
olur valla bi aktivite yapalım..tanışmadığımız arkadaşlar var hem onlarlada tanışırız
 

yavuz

Aktif Üye
Kayıt
23 Mayıs 2006
Mesaj
140
Tepki
93
Şehir
istanbul
evet arkadaşlar..pazar sabahı (02.07.2006) gelmek isteyen arkadaşlar bisikletforum@hotmail.com msn adresimiz..den ulaşabilirler yarın görüşmek üzere...katılıma göre hareket saatini değiştirebiliriz