Arkadaslar oncrlikle boyle faydali ve gerekli bir web sayfasina bu denli gec kayit oldugum icin hepinizden ozur diliyorum/ 23 yillik cakisma hayati denen amansiz mucadelenin sonucunda dun itibari ile beyaz yakaki isimden istifa etmis ve rubu u ozgur birakmi bulu uyorum.gerk yurt ici gerekse yurt disinda uzu. Soluklu turlara katilmis biri olarak artik hem hayalim hemde bir bakima sosyal sorumluluk pronem olan oncelikle avrupa sonrasinda gucumun yettigi nefsimi. Kesilmedigi yere kadar tum cografyayi iki tekerli arkadasim ile adim adi. Gezmek ve oralarda bir iz birakip buralara ordKi hayati yasami anlatmak istiuyorum,bu konuda sizlerden tecrubeli arkadazlarimdan bir yardim talebim olacak ilk planda ortalama 5500 km ljkk bir rot izleyecegimi varsayarsak ve bu rot uzerinde hem otoyol gecisleri hemde dag bayir patika gecisleri oldugunu goz onunde bulundurursak bana onereceginiz donanim ve markalar nelerdir, bu iki ayakli dostumu siz olsaniz benim yerimde nasil bir hazirlik evresinden gecirir hangi ekipmanlari kullanir ve yola cikardiniz,hic ki seyi etkilememk adina kendi donanimim konusunda herhangi birsey yazmiyorum sadece tcrube sahibi arkadaslardan bu hayali mi beni. Yerime onlar yasiyor olsaydi nasil bir ekipamnla yola cikar,ardi onunla ilgili onemlj fikirlerini beni le paylasmalarini istiyorum yamlasik 100 gun gibi bir hazirlik surecim olacak ve mu mkun oldukca eko omik aa saglam bir dostu hazir hale getjrip yola ckkacagim daha once en uzun tur tecrubelerim ve iki tekerli dostum icin alisverislerimin cogu yurt disi da almanyada yapildigindan sua da turkiyede beni yonlendirebilecegi iz bisiklet dostu guzel insanlar saticilir varsa onlarida benimle paylasirsaniz cok ama cok mutlu olurum simdiden tu. Dostlara tesekkuru bir borc biliyorum sagolun varolun
İmla hatalari icin ozur dilerim tablet kullandigim icin malesef affola
İmla hatalari icin ozur dilerim tablet kullandigim icin malesef affola