A Ayhan Cihangir Daimi Üye Kayıt 28 Mart 2011 Mesaj 278 Tepki 264 Şehir Kütahya 27 Temmuz 2011 #1 Arkadaşlar, dostlar. Bana Avid in balataları geren yayı lazım. Ayar çekerken kırdım. Kaynak attım ama özelliğini yitirdi esnemiyor. Net de satılan biyer bilen yada elinde varsa satabilcek arkadaşlar bana yardımcı olursanız çok sevinirim. Saygılar
Arkadaşlar, dostlar. Bana Avid in balataları geren yayı lazım. Ayar çekerken kırdım. Kaynak attım ama özelliğini yitirdi esnemiyor. Net de satılan biyer bilen yada elinde varsa satabilcek arkadaşlar bana yardımcı olursanız çok sevinirim. Saygılar
A Ayhan Cihangir Daimi Üye Kayıt 28 Mart 2011 Mesaj 278 Tepki 264 Şehir Kütahya 27 Temmuz 2011 #2 İlan hergün her saat her dakika her saniye güncel arkadaşlar Küçücük bişey ama olmadımıda olmuyor işte.
İlan hergün her saat her dakika her saniye güncel arkadaşlar Küçücük bişey ama olmadımıda olmuyor işte.
A Ayhan Cihangir Daimi Üye Kayıt 28 Mart 2011 Mesaj 278 Tepki 264 Şehir Kütahya 28 Temmuz 2011 #3 Kesin elinde olan biri vardır da arandınmı da bulunmuyo işte.
A Abdullah Hakkı Forum Bağımlısı Kayıt 12 Eylül 2006 Mesaj 1.388 Tepki 655 Şehir İstanbul Bisiklet Diğer 29 Temmuz 2011 #4 @Ayhan Cihangir sadece yay olarak satan bi yer bulman cok zor.Balatalarla birlikte yada kaliperin tüm parcalarıyla(marintekstore) birlikte veriyorlar.
@Ayhan Cihangir sadece yay olarak satan bi yer bulman cok zor.Balatalarla birlikte yada kaliperin tüm parcalarıyla(marintekstore) birlikte veriyorlar.