Scudo Sports

Avid juicy 7 mi yoksa elixir cr mi?

Scudo
juicy 7 kullanıyorum. memnunum. görünüşünede aşığım denebilir.

Bu ikisinin yerine Elixir R modelini tavsiye ederim...

Performansı CR işle aynı daha hafif ve bana göre daha şık...

Kullanıcı yorumudur... Havadan yapılmamıştır...

• Beğen
Tepkiler: OzzYMKL
Kesinlikle Çağrı abiye katılıyorum ve şiddetle Elixir R modelini öneriyorum,şu an kullanmaktayım.Çoook memnunum.

Juicy 7 kullanıyorum,memnunum ama yeni seri Elixir'i deneme fırsatım olmadı adam akıllı.Almışken artık yeni seri almak daha mantıklı olabilir.CR değilde R modelini kullananlar daha memnun sanki.CR'de yine Ultimate'de olduğu gibi hafiflik uğruna performanstan düşmüşler galiba.

Cr hafiflik yapalım derken performans oranı düşmüş bir model alırsan yaşayacağın tyek bir şey var hayal kırıklığı.. r kullanan birkaç arkadaşım var ve gayet memnunlar

Arkadaşlar CR hafif model değildir... Pahalı olan hafif olmak zorunda hiç değildir...

Burada CR modeli carbon kollu modeldir ve ayrıca ped mesafe ayarı vardır... Ve Elixir R modelinden daha AĞIRDIR...

Elixir'in XX modeli magnezyum gövdesi ile r den biraz daha ancak hafif olmuştur...

Ama eşit performanstaki iki fren olan CR ve R için aradaki iki kat fiyat farkını sadece ped mesafe ayarı için vermeye gerek yoktur...

İkisinide kullandım evet verebiliyor... Üçüncü kez söyliyim e büyük fark pad mesafe ayarı...

Bu arada R modelininde karbon kollu modeli var :)

• Beğen
Tepkiler: bisikletcanavari
R leri ben kablolarını hiç kesmeden tarrtım set olarak vidaları ile 790gr a yakın gelmişlerdi... Yani aslında yakın sayılırlar... Kablolar kısalırsa 20gr kadar daha rahat atar çok uzunlar çünkü :D

• Beğen
Tepkiler: OzzYMKL
cr serisini baya tecrübe ettim. baya rahatmışta işte kıymetini bilemedim. magura marta sl'lerden sonra gördüğüm en iyi frenlerdi. Ama artık avid'in bittiğini düşünüyorum. Hava problemleri bakımları dertleri hiç bitmiyor. Açıkcası shimanoya bakınca orta seviye slx ya da üstlerde olan xt xtr gibi setler artık bana çok mantıklı gelir oldu. ben mtb kullanıyorum ve gerçekten çok bıktım. 3 hafta da bir elim üstünde. aşırı agresifte sürmüyorum ancak yani bakım bakım bezdim. nerdeyse 3 hafta da bir bakım yapıyorum. açıkcası bezdim. yol bisikleti kullanabileceğimi bilsem alıcamda... neyse.

Geri