Merhaba arkadaşlar.Bu ara dağcılık ve ava meraklandım.5-6 sene önce silahla avcılığı bırakıp olta balıkçılığa geçmiştim.(nehir) Ancak geçen bütün yaz boyunda defalarca gitmeme rağmen siftah yapamadım (Arkadaşlar patır patır yakalıyor D
Bu yüzden kara avına dönmeyi düşünüyorum.
Ancak kararsız kaldığım nokta bunu ok yay kullanarak mı yapsam? Hem ata sporu hem de çok meraklıyım yay ve oka.Tek korkum alay konusu olmak kaçıncı yüzyılda yaşıyorsun falan
Vuracağım hayvan tavşan,ördek o kadar.Küçük kuş türleri domuzlar kurtlar vb olanlar ilgi alanım değil.Yemeyeceğim hayvanı vurmam tabi hayati tehlike yoksa.
Ok yay konusunda tecrübeli arkadaşlar var mı burada?
Tabi bide av köpeği lazım.
Çadır madır dağlarda takılayım diyorum.Doğada tek başına misali.Asıl amacım 100 üstünden 80', doğayı keşfetmek gezmek yaban hayat vs 20 de av.
teşekkürler
Bu yüzden kara avına dönmeyi düşünüyorum.
Ancak kararsız kaldığım nokta bunu ok yay kullanarak mı yapsam? Hem ata sporu hem de çok meraklıyım yay ve oka.Tek korkum alay konusu olmak kaçıncı yüzyılda yaşıyorsun falan
Vuracağım hayvan tavşan,ördek o kadar.Küçük kuş türleri domuzlar kurtlar vb olanlar ilgi alanım değil.Yemeyeceğim hayvanı vurmam tabi hayati tehlike yoksa.
Ok yay konusunda tecrübeli arkadaşlar var mı burada?
Tabi bide av köpeği lazım.
Çadır madır dağlarda takılayım diyorum.Doğada tek başına misali.Asıl amacım 100 üstünden 80', doğayı keşfetmek gezmek yaban hayat vs 20 de av.
teşekkürler