Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

AV MEVSİMİ filmindeki bisikletçiler :)

M.A.Y.

Forum Bağımlısı
Tepki
485
Bisiklet
Diğer
Arkadaşlar av mevsimi filminin ilk sahnelerinde Şener Şen, Cem Yılmaz ve Okan Yalabık arabayla olay yerine giderken arka planda bir süreliğine gözüken bisikletlileri görmek çok hoştu :)
Kaskları giyimleri ve fizikleriyle profesyonel görünümlü bu yol bisikletli arkadaşlar tesadüfen oradamıydı, sahnenin figuratif bir parçasımıydı bilmiyorum ama bir bisiklet tutkunu olarak filmde en aklımda kalan sahneydi :in:

Bu arada filmi çok beğendim tavsiye ederim..

Scudo
Ben de bununla ilgili konu açmayı düşünüyordum, benden önce davrandınız. :)
Sahi kim o bisikletçiler?... Eğer buradaysanız ses verin, tebrik etmek istiyorum sizi. Türk sinema tarihinde ilk kez Türk yol bisikletçileri kadraja girdi, kutlanmaz mı bu? Hatta filmi izlerken bir ara, o bisikletçilerle bir sahne olacak sandım. :) Keşke olsaydı, çok gurur verici olurdu. Zira bu film şu anda en çok izlenen filmlerden biri.

Filmde bisikletçilerin göründüğü sahne Çayağzı'ndadır. Anadolu Yakası'ndadır.

• Beğen
Tepkiler: M.A.Y.
geçen akşam eğlencesine GORA yı izleyelim dedik... Ve izlerken bu başlık aklıma geldi daha başlarında... neden mi? İşte Cevabı;

http://lh4.ggpht.com/_pCXVmLw6HxQ/TSA3ZFozkfI/AAAAAAAABlE/OgiNYEOBiIQ/gora.gif

Masum köylüyü arabasına aldıktan hemen sonraki sahne... (süre olarak 00.04.28 - 00.04.33 arası)

Bence birileri bu konuya önem veriyor =)

Ve umarım önem vermeye de devam eder =)

demek ki benden baskalarinin da dikkatini cekmis...filmlerde yer verilmesi bence cok hos....

• Beğen
Galiba bisiklet kullanan arkadaşlarda kameraya çekildiklerinin farkında değil:D dikkat etmemiştim bir daha ki sefere bakayım bende tekrar izlerim filmi ne de olsa:D

• Beğen
ya ben onları görünce bi sevinç kapladı içimi resmen. döndüm hemen arkadaşlara "aha bak elemanlar bizden lan" dedim ama "tamam lan bi sus diye karşılık aldım:D

• Beğen
Geri