Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Atlattıgım kaza

M.Haktan Derin

Forum Bağımlısı
Tepki
78
yaklasık36 km hızla gidiyordum sagdan yavas yavas giden bi bisikletlinin yanından gectim hırs mı yaptı nedir beni gecmeye calıstı surekli yanıma flan sokuldu beni caddenin ortasına dogru surukluodu resmen ben biraz daha hızlandım onune gectim kenarda parketmis olan dengesiz bi minubus surucusu kapıyı actı once arka frene basıp bisikleti yan cevirdim biras sonra dreksionu ters tarafa kırdım neredeyse kapının altından gectim yaklasık bi 10-15 km cok tedirgin yol aldım belki kulagınıza asına gelecek ama dikkatli olalım kasksız cıkmayalım

Scudo
büyük geçmiş olsun.. verilmiş sadakan varmış dostum. buradan kaskın önemini anlayalım..

abi çok ama çok gecmiş olsun ben birgün kamyon şöförünün azizligine ugrayıp kapıya çarmıştım sen yine ucuz kurtulmuzsun geçmiş olsun tekrar

Gecmis olsun, trafikte yol alırken nice tehlikeler bizleri bekliyor,Ben iş'e gidip gelirken kullanıyorum,hergun kesin bir tehlike atlatıyorum.Mesela dün,kartal marka otomobile arkadan carpıyordum.Suratliydim birden frene bastı, bende o reflexle frenlerin ikisine birden asıldım,neredeyse takla atıyordum arka teker baya bir kalkmisti,
Allah hepimizi kazadan,beladan,korusun,hepinize tehlikesiz surusler...

İlk olarak geçmiş olsun evet öyle insanlar vardır mesala bende uludağa kamp yapmak için gittim bisikletle gezmeye başladım hızlıgidiyordum yanımda 12 13 yaşlarında bir çocuk geldi beni durdurdu sonra dediki yarış yapalım bende tamam dedim keşke demeseydim çocukla başladık yarışa meğer çocuk uludağa ilk defa geliyomuş çocuk sert bir viraşı alamadı ve ağaca çarptı o kadar çok korktumki anlatılamaz ondan sonra zaten bir daha yarış yapmadım ha buarada çoçuk kafasını ağca çarpmış kazada bende böylece kaskın önemini anladım...

geçmiş olsun dostum.dolmuşlardan herkes muzdarip.dikkatli olalım

gerçekten geçmiş olsun..insanın kaz aanında basireti bağlanabiliy bazen... bende o anda birden kitlenmiştim...siz yine acele karar verip kurtarmışsınız kendinizi...tekrarları olmaz inşallah.

Büyük geçmiş olsun yaa ucuz atlatmışsın

ben de bi çok kaza atlattım ama sunu söyleyebilirimki atlattığım kazaların %90 ı aşırı sürat ten kaynaklanıyo du. zaten yukarıa yazılanlarıda okursanız hepsinin de asırı sürat ten meydana geldiğini görüyoruz. suç diğer araç sürücülerin de ve var olan bozuk yollarda olduğu kadar bizde de var...

geçmiş olsun yinede çok dikkatli olmak gerek karşı tarafıda kontrol etmek lazım

gecmiş olsun kask hayat sigortanız
dır

bu arada yeni bir yontem kesfettim yol kenarına parketmis arabanın dikiz aynasına bakarak icerisinde sofor olup olmadıgına bakıyorum :) tavsiye ederim cok ise yarıyor

Geri