Scudo Sports

Ataşehir - Avcılar

Chucky-1

Daimi Üye
Tepki
52
Bisiklet
Diğer
Selamün aleykküm arkadşlar . Sizlere kişisel bir sorum olacak. Ataşehirde oturmaktayım. İst. Avcılara hergün metrobüslen gidiyorum. Düşündümde bisikletlen neden olmasın? Genel olarak 9 kiloluk yol bisikleti ilen normal şartlı koşullarda ataşehir-sirkeci(vapur) :11 sirkeci -avcılar :28 toplamda 40 km olarak düşündüğümüz zaman sizce hergün hafta içleri ( belki çarşamba rahatlamak amacıylan hafta ortası diye sürmem)bisikletle okula gidip gelebilir miyim ? E5 de çok sürdüm arabalardan korkmuyorum ve sürenler var. Çok tehlikeli vs gibi şeyler yazmayın. Evet sizi dinliyorum :)

Scudo
Hevesini kırmak istemem ama o iş yaş :) İnanırsan gidersin ama dönüş inanılmaz sıkıntı olabilir

Gidilmeyecek yer yok, arkadaşım avcılar ayazağa gidip geliyor tamamen senin performansına ve bisiklet kullanma arzuna kalmış. Ben ümraniye -gayrettepe gidip geliyorum, uskudar beşiktaş üzerinden, mesafe ve yol olarak seninkine göre basit :)

• Beğen
Tepkiler: Chucky-1
@Yiğit Alp Okyaylı

İstediğini açıkça söyle onu yazalım. :)

İşte performans olarak yapabilir miyim bilemedim. Hafta içi hergün yada çarşamba hariç 4 gün günde 80 km e5 de giderek performansım artı ders çalışmaya zihnim yetermi?@muratcolakoglu

@muratcolakoglu

@Yiğit Alp Okyaylı

Vücut senin vücudun buna ancak sen karar verebilirsin. E5 kenarında bisiklet kullanacak olsan tehlikeli değil ama çıkışları geçmek tehlikeli. Yanlış sollama yapan bir araba çok rahat seni ezer.

Geri