Scudo Sports

Atala slr 200 Yarış Bisikleti

@bislet

Bu bir arz talep meselesi ve sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yermiş olayı.

Misal Bisan zamanında ART diye bir seri çıkardı. Zamanın en iyi malzemeleri üstündeydi. Ama alan var mıydı diye sorarsanız, orası muamma. Eğer insanımız bisiklete verilen parayı boşa gitmiş olarak algılamasa bu tamamen değişir. Hala alışveriş merkezlerinde satılan 100 liralık bisikletlerle 1000 liralık bisiklet arasındaki farkı kimseye anlatamadıktan sonra bu durum böyle de gider. Hoş yeni yeni bir kaç firmamız atılıma başladı, ama yine de yeterli değil. İnsanımızın algısını değiştirmek lazım. Sorun burda.

• Beğen
Tepkiler: bislet
Scudo
Yurt dışına gönderilen ve orada satılan bisikletlerin markası neden o firmanın Türkiyede kullandığı isimli markası olmuyorda aynı firma ürettiği halde farklı bir isimle ihraç ediliyor.

Yerli firmalar dünyaca tutulacak kadro ve malzeme seçenekleriyle bisiklet üretebilselerdi bu bisikleti aynı marka adıyla yurtdışına göre daha ucuz bir fiyata satın alabilirmiydik?

slr200 le 100km yol yaptım ve şimdiye kadar hiçbir konu hakkında sorun yaşamadım.bisiklet hakkında bilmek istediğiniz şeyler varsa lütfen sorun yanıt vereyim

@nsklc

(link) Itemid=701

sarda bike shop un camında asılı duruyor bu bisiklet gördüğümde hayran kaldım görünüşü çok hoş :).

merhaba ya bende atala slr 200 L almak istiyorum ama www.sardabikeshop.com
da yokmuş.
bu hafta kesin almak istiyorum ama bisiklet bulamıyorum.başka nereden alabilirim yardımcı olursanız sevinirim

arkadaşım bu bisikletin kadro boyu nedir acaba 54 kadro varmıdır bende almayı düşünüyorum.ağırlığı iyiymiş bende şu an peugeot var 9 kilo.zaten yarış bisikleti ağır olmamalı.birde bu bisiklet bianchi slr 900 ün aynısı kadro ve donanım aynı sadece birinde atala birinde biyanchi yazıyor.birde karbon maşa olması iyi.

@3rsin

ahh ah darısı başımıza içim gitti bu bisiklete.ama gözüm yokyanlış anlamayın kazasız belasız güle güle binin ömür boyu

Ben de incelemiştim bu bisikleti. Görüntü olarak çok hoş. Üzerindekiler alt grup ürünler ama başlangıç aşamasında ve antremanlarda kullanılabilecek çok güzel bir yol bisikleti bence. Fiyatı da gayet makul.

@serdar canıbeyaz

dikkat atala da karbon maşa var.slr 900 de çelik:eek: birde üzerine para vericeksin. bence hiç mantıklı değil:cool:

estetık acısından bence gayet sık slr 900 masa problemı ok 10.5 kg ama ataladan daha ıyı

Ben de 24 Temmuz da aldım bisikleti. Deneme sürüşlerinde gayet rahat geldi ve gerçekten çok hafif. 1200 TL lik fiyata gayet iyi bir bisiklet. Görüntüsü de hoş. Üstünde sora gurubu var ama dediğim gibi bu fiyata 105 alınamaz zaten. :)

@cenk burak koç

kadro boyu M SIZE yaziyor bu 54 olmali galiba,dogru mudur bilmiyorum.

Geri