Scudo Sports

Assize as880 Sağlamlığı... Şiddetle öneriyorum...

@MUSA Ç.

Çok teşekkürler. Hallettim. Yalnız benden önce yapan da 27" e ayarlamış sanırım, o kadar süre yanlış hesap yapmışım :D

Scudo
sağlık olsun. yanlış hesap forumdan döner.

Çok kaliteli olsaydı çıkarmaya çalışmak yerine kolayca yuvasından çıkardı bence:)

Arkada;lar As888 manul olan varsa buraya dosya olarak iletebilirmi
tesekkurler

Ozcan bey ilginize tesekkurler ancak bende o siteye ulastim ve sadece NL yani hollandacasi var
internetten arastiralim bakalim. Bu arada aleti aldim taktirdim ama kullanim kilavuzu kutudan cikmadi
tesekkurler

Evet dil NL ama çıkan kullanım kılavuzunda da dişe dokunacak pek bir şey olmadığı görülsün istedim.
Genelde Çin ürünlerinin kullanım kılavuzu bilgilendirici olmaktan ziyade, yasak savmak için hazırlanmış tek sayfalık çok kısıtlı şeyler oluyor.

Cihazınızı güle güle kullanın.

Bende as 888 modelini 15gun once aldim. Ancak gunluk km fazladan sayiyor. Jant ayarini 2.8 girdim. Yine oyle. Bisikletim 27.5 jant. Acaba neyi yanlis yapiyorum. Bilgi veririseniz sevinirim. Gunluk km de dst yazan kisim olmasi lazim. Onu da tam cozemedim.

Doğru teker genişliğini girmezseniz doğru ölçüm alamazsınız.
(link) tablosundaki circumference verilerini inceleyip kendinize uygun olanı cihaza girin.
İsterseniz en doğru teker çevresini hesaplamak için tekerin bir tek noktasını ıslatıp sürüş yapın. İki su lekesi arası mesafeyi ölçün.

@Özcan
Bu konularda acemiyim. Baktim attiginiz linke ama ayari kac yapacam anlamadım.lastik ebatlarim 57-584 (27.5x2.5).

57-584 (mm)= 27.5x2.25 (in) lastikte 2182mm teker çevresi varmış.

Geri