Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Askerlik bitirdi beni :)

A

Anonim

Silinmiş hesap
Herkese merhaba ;)
Beni bekliyodunuz biliyorum , işte geldim ama gene gidiyorum.

21 gün kütahya acemi askerlik maceramdan sonrada şimdide eskişehire gidiyorum.
artık bir daha haziranda görüşmek üzere..

NOT: Kütahyada o karda garnizon içinde bisiklete binen o astsubay buraya üye ise onada selam olsun :)

sitenin yeni halide çok güzel olmuş emeği geçen herkesin eline sağlık ;)

Scudo
allah kolaylık versin.

Hayırlı teskereler kardeşim

@kivilcimb

Demek bize geliyorsun:D Jandarma mısın? Havacı mı??

Hayırlı tezkereler... Tanrı size ve ailenize sabır versin.

Cevap yok, galiba süresi bitti.

Sınırsız açtıraydın masayı hacu.

Dört yıl Kütahya'da okudum ve nasıl bir acemilik geçirdiniz tahmin edebiliyorum. Birde o kar kış kıyamet hepsi size denk gelmiş :D (Kütahya batının doğusudur benim gözümde çevresinde güneş varken kar yağar hiçbir şey yokken fırtına çıkar nitekim 2010 yazında güneşli bir günde 10 dakika içinde sel olduğuna şahit oldum :D)

Umarım sağ salim askerliğinizi bitirirsiniz. Şimdiden hayırlı tezkereler :)

• Beğen
Tepkiler: SerkanH
Hayırlı tezkereler yolun bahtın açık olsun. :)

Bizde de bir Yarbay vardı; bisiklet ile şehrin kalesine tırmanır , kaleden paraşütle atlayıp helikopter pistine konardı. Biz kendisine "Çılgın (isim)" derdik. :D

@Yusuf Yılmazvural

artık bidaki cevap 6 ay sonra :)

145 gün Kütahya'da "G.. dağlarına" bakarak eğitim aldım. Bilen bilir :)
Kulaklarım soğuktan kapkara olmuştu :) Neyse ki sen kısa kalmışsın.

Hayırlı tezkereler...

• Beğen
Tepkiler: ProfessionaL
Hayırlı teskereler.

Eskişehir'in soğuğu hiç bir yere benzemez, dikkat edin.

Tam havaların güzelleşip sezonun açıldığı zaman askerden dönmek çok güzel olacaktır. :)

Hayırlı teskereler:)

Hayırlı Tezkereler Kaptan...6 Sene Kütahya'da kaldık..Sibirya'nın Ege Şubesi Bir Kent,Kar diz boyu olurdu yağdığında...Birde Azot Fabrikası vardı duruyormu bilmiyorum leş gibi kokardı etraf...

@Uğur S.
İyi ki acemiliğimi Manisa'da yapmışım... :D

Dünyanın en eski iki mesleğinden biri. ülkede askerlik olmasa bu kadar farklı insanla bir arada bulunma ve onları tanıma fırsatı olmaz. saçma olduğunu savunanlara da saygım var ama ben çok şey öğrendim askelikte. şimdiden hayırlı tezkereler diliyorum. keyfini çıkarın olabildigince. ben bizzatihi fıkra gibi askerlik yaptim. anılarımi dinleyenler gülmekten katılır.

@Mehmet Levent

Benim de süper geçti,en güzeli de akşam toplaşıp söylediğimiz lahmacunlar ve garaj da yaptığımız mangal :harika: Pizza da söylemişliğimiz var :D

Geri