Scudo Sports

Askere Gidiyorum adlı Vlog

Askere kamera götürerek risk almaya gerek yok, artık telefonlar bile 4k video çekiyor. Benim şimdiki aklım olsa hatıra olsun diye birkaç video çekerdim, hiç çekmemişim. Hiçbir fotoğraf, videonun yerini tutmuyor. O günlerin ruhunu, ışığını, seslerini, akışını tekrar görmek isterdim şimdi. Askerlik yaptığım yer de video/fotoğraf çekmeye çok müsait bir yerdi. Doğa harikasıydı. Ama çekmemişim işte. Hep fotoğraf çekmişim. Olsun hepsi güzel anılar. Madem bu kadar konuştum bir foto atayım ve tekrar hayırlı teskereler dileyeyim :D Umarım sen de böyle iç açıcı, ferah bir yere düşersin eğitimden sonra.

IMG_20150107_073222.jpg

Bu fotoyu seçerken şunu da buldum. Askerde de bisiklete binmişim meğer :D (sağdaki ben)

IMG_20150217_081350.jpg

Buğra, sen dönünce "Askerde bisiklet sürenler" diye bir konu mu açsak? :D Konuya katkılarını bekliyorum. Ne yap ne et, orada bir bisiklet bul, sür. O konu açılacak ve yıldızı biz olacağız :p

Scudo
@Eroseros cümleyi düzeltme ve iyi temennileriniz için teşekkür ederim hocam :)

@Şerif Feridun Ustalık yerine göre şansımı deneyeceğim :)

@Rip Hepsini duydum.1 ay öncesinden başladılar, çocukluk arkadaşım benim için kaçış planı bile hazırlamıştı. Hatta ailem tecili bozdurup gittiğimi ortaya attılar :)

@Melogram Allah razı olsun hocam, inşallah tüm Mehmetçiklerimiz ailelerine en kisa zamanda kavuşur.

@Birhan K. Abi zaten acemiye götüreceğim telefonda FM radyo olduğu için bile sevindim, kameralı telefonu usta birliğine götürürüm herhalde :D
O fikir güzelmiş ama dayıcım, belki orda bisikletçi olduğumuzu falan söylersem ders verdirme imkanı olur mu diye düşündüm şuan :D

Manisa Kırkağaç 6. Jandarma Komando Eğitim Tugayı'na cumartesi gecesi yola çıkıyorum dostlarım. Hepiniz sağlıcakla kalın.

Şimdiden hayırlı teskereler kardeşim. Bir ihtiyacın olursa buradan mesaj atman yeter. Soma (kırkağaca 10 dk.) hanımköy olur, gidip geliyoruz. Manisa merkezde de olsak bir şekilde halletmeye çalışırız.

• Beğen
Tepkiler: Bugraacik
@Abdülkadir Ergin allah razı olsun hocam. Birlikte sadece asker telefonu ve askercell kullanacağım. Düşünmeniz bile yeterlidir benim için. Hepiniz allaha emanetsiniz.

• Beğen
Tepkiler: Abdülkadir Ergin
Geç gördüm ama olsun. Şimdiden hayırlı tezkereler. Babamın dediği bir uyarıyı size de söyleyeyim. ''Oğlum çok geride durma götüne vururlar, çok da sivrilme burnuna vururlar'' demişti ;)

@Bugraacik
Eminim askerliğin boyunca sadece Askercell ve tuşlu telefon kullanırsın Buğra :D Kesin aynen böyle olur bu :D

En kısa sürede instagram story'lerini bekliyoruz, fazla merak ettirme bizi. Güle güle git, güle güle gel.

Jandarma olacağını düşünürsek en yakın dostun kitaplar olacak. Yanında birkaç kitap götürmeni öneririm, çünkü askerlik yapacağın yerde bulmakta sıkıntı çekebilirsin. Gerçi ben internetten sipariş veriyordum ama artık askeri tesislere kargo gitmiyormuş galiba.

Arkadas insan bir uyarir sonunda Istiklal Marsi var diye. Kucagimda oglumla bilgisayar basinda dikildim kaldim. Cocuk neye ugradigini sasirdi :D

@Birhan K. hangi jandarma karakolu ?

bende askerdeki hayalimi paylaşmak istiyorum :) koğuş camından dışarıya bakıp hayal kurardım resimde görüldüğü gibi antalya side cıvıl cıvıl yollar harika ah şimdi yol bisikletim olacaktı burda neler yapardım neler :)
hatta kışlanın içinde harika bir yokuş vardı tam antremanlıktı işte bunları konuşacak kimse olmayınca çok eskik askerlik yaptım çok :D
telefon konusuna gelirsek usta birliğine gidince ortamı ve komutanları kontrol ettikten sonra zaten gerisi kendiliğinden geliyor :) ve bana birçok anı bıraktı
20160427_140112.jpg

burasıda sahil kısmı
20160531_200721.jpg

@Melih Çolak Zonguldak Gökçebey İlçe Jandarma Komutanlığı'nda Asayiş Eri olarak askerlik yaptım. Bizim karakol da oldukça hâkim bir noktadaydı, yani tepedeydi. Yılbaşı'nda aşağıdan (ilçeden) havai fişek atmışlardı, bizim karakolun hizasına gelmeden patlamıştı hepsi. Öyle anlatayım yüksekliği :D Askere gitmeden önceki yaz ilk uzun kamplı turuma çıkmıştım, o yüzden karnım tok gittim oraya. Ama yine de hep aklımdaydı, özlüyordum. Askerlik çok da güzel bir şey değil fakat geride bıraktığı anılar güzel gerçekten. İnsana çok şey katıyor.

• Beğen
Tepkiler: Melih Çolak
Geri