Scudo Sports

Aşırı kilolu birisi için bisiklet önerisi.

Tranemis

Üye
Tepki
1
Merhaba,

Aranıza yeni katıldım. Uzun zamandır bisiklete binmedim ve yeniden binme isteği doğdu. Yeni biziklet alacağım fakat kilolu olduğumdan hangi bisikleti alacağımı bilemedim. Boy 180cm kilo 160kg. Bana uygun bir bisiklet marka veya model önerebilir misiniz?

Bu arada forumda bu tarz konular var fakat bir kaç sene öncesinin önerileri var. Yeni öneriler için şimdiden teşekkürler.

• Beğen
Tepkiler: cashsta
Scudo
bence doktora basvurun fikir edinin
kilonuz herhangi bir spor dalı için uygun değil
kalp kırizi, tansiyon, şeker den dolayı hipoglisemiye girebilirsiniz
120 kg civarlarına düşmeden ağır spor dallarıyla uğraşmayın derim

• Beğen
Tepkiler: cashsta
Merhaba,

Uyarınız için öncelikle teşekkür ederim. hipoglisemiye terimini bilmiyordum. Bilgi için teşekkür ederim. Araştırdığım kadarı ile yüksek performansa bağlı olarak oluşan bilinç kaybı oluyor galiba. 2 farklı doktora ile konuştum. Düz yolda hafif ve yavaş tempoda çok zorlamadan (burada çok zorlama yokuş yukarı çıkma, hızlı ve tempolu kullanma v.b.) kullanırsam kendimi kötü hissetmeden sürebileceğimi söyledikleri için araştırma yapıyordum.

@Tranemis hafif tempo için bir tur bisikleti alabilirsiniz... dağ bisikleti diicem sağlamlık bakımndan ama oda lastikteki dişlileri ve geometrik yapısı nedeniyle ekstra bir efor sarfetmenize neden olacaktır..umarım yardımcı olabilmişimdir..bu arada bisiklet sürerken bol bol ılık su iç vücudu susuz bırakma bu kilo vermedede etkili olur die biliorum doktora danışırsın yinede sen yanlş bilgilendirmek istemem

• Beğen
Tepkiler: Tranemis
Vakit bulabiliyorsanız bence önce bir fitnessa başlayın

Geri