Scudo Sports

Aşırı acemi mtb'ciden başlangıç seviyesi gençlere tavsiyeler (dikkat şaka içerir)

@M.Burak KARADAĞ :D supersin potansiyelinin farkinda olmanda seni farkli kiliyor fakat bazen minibusculer kendi aralarinda telefonlasiyorlar ona dikkat et guzel kardesim :D birine kol cikarirken digerinin tamponuyla burun buruna gelmemeni diliyorum ehehehe

@M.Burak KARADAĞ :D supersin potansiyelinin farkinda olmanda seni farkli kiliyor fakat bazen minibusculer kendi aralarinda telefonlasiyorlar ona dikkat et guzel kardesim :D birine kol cikarirken digerinin tamponuyla burun buruna gelmemeni diliyorum ehehehe

Scudo
Dersin ortasında gizlice okurken "edriyııııığn"ı görünce yanlışlıkla kahkaha atıp o klasik öğretmen lafını işittim. Gülünecek bir şey varsa söylr, biz de gülelim. :D

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
MTB den sonrasını okumadım :D :D :D

• Beğen
  • Beğen
Tepkiler: Quarian
ne yani bacağımız kıllı diye şort giymeyelimmi bu takıldı kafama :D ağdamı yapalım :D

Abi bu gidişle forum efsanesi olacaksın diyecemde zaten olmuş gibisin makarada üstüne yok maaşallah :)

@mariokaldato

• Beğen
@Okan111
@Okan111
eheheh yok be kardeşm delikanlı adam ağda yapmaz :D kafana göre takıl benim bacaklardaki kıllar maşallah akdeniz maki örtüsü gibi ama kafam rahat :D

@Kubilay Koparan eyvallah yienim saolasın :D

• Beğen
Tepkiler: Yusuf !!WOW!!
@mariokaldato
:D profesyonel olunca illaki kesiceksin :D sen benim bacağı görsen içeriye karınca salsan mtb kullanır

• Beğen
Uplayın da herkes görsün mtbnin gücünü :D

@V3DAT " .MTB nin bir yaşam biçimi olduğunu kabul et ve ona göre düzenle tüm maaşını ,Çünkü devamlı parça alacaksın , mahalle bisikletçin hayri abi seni durmadan sömürecek , durmadan kargo yolları gözleyeceksin .Sen artık bir mtb cisin ,öyle aşık olmakmış , el ele kumsalda yavaş çekimde koşmakmış , bi demet gül alıp sevgililer gününde mal gibi kentin en işlek caddesinde beklemekmiş unut onları artık."

@mariokaldato tamam abi ben gene musluk tamirine devam ederim bu saydıkların benim için geçerli tabikisi dağdan taştan fırsat bulursam kargo yolu gözlerim :D

@mariokaldato
haha :D

@mariokaldato
nefret ederim öle tiplerden :D

@mariokaldato
asıl ve tek amacım buydu yıkıldm:acpsnr: üzülerek bırakıyorm mtb yi :agla:

@mariokaldato
hem istemişimdir inşaattan uçmayı :D

@mariokaldato
abi sansiro nedir yaa :D haha :D
@mariokaldato

@mariokaldato