L Lemi Tolunay Üye Kayıt 24 Mayıs 2011 Mesaj 9 Tepki 1 Şehir Kırklareli 8 Haziran 2011 #1 Bisikletim MTB tekerleklerinin araları komple zift ve taş doLdu Kumda dolaştım fakat bi işe yaramadı temzlenmesi için ne yapmalıyım?
Bisikletim MTB tekerleklerinin araları komple zift ve taş doLdu Kumda dolaştım fakat bi işe yaramadı temzlenmesi için ne yapmalıyım?
Mustafa Şükrü Yıldırım Forum Bağımlısı Kayıt 17 Temmuz 2010 Mesaj 1.421 Tepki 774 Şehir Yalova Bisiklet Giant 8 Haziran 2011 #2 Zamanla atıyor lastik daha önce başıma geldi, durum vahimse mazotla temizlemeyi dene istersen.
M.MURAT YILMAZ Üye Kayıt 2 Mayıs 2011 Mesaj 93 Tepki 53 Şehir KONYA 8 Haziran 2011 #3 Ziftin düşmanı gazyağıdır. 1 lt. gazyağı al, sert bir çubuk ile kaba zifti ve taşları temizle kalan yerleri bir bez parçasını gazyağına batır ve kirli olan yerleri temizle. Kolay gelsin
Ziftin düşmanı gazyağıdır. 1 lt. gazyağı al, sert bir çubuk ile kaba zifti ve taşları temizle kalan yerleri bir bez parçasını gazyağına batır ve kirli olan yerleri temizle. Kolay gelsin