Scudo Sports

Artvin-Yusufeli MTB Turu/Yarışı

Teknik toplantıda kimse konuşmazsa susarsa daha çok bu tarz olaylar yaşarız biz.Söylenecek çok şey var ama artık yetkililerin yüzüne söylemek gerek burda istediğimz kadar yazalım bişey olmıcak.
Pisipisine iki adamın kolu kırıldı sağlıklarından oldular nedesek boş hesabını verecek olan kişiler pişmiş kelle gibi sırıtıyolar federasyon başkanını arıyorsunuz yüzünüze telefonu kapatıyor bu kadar hat safhada sporcuya saygısız davranan bir federasyonla başbaşayız.

Scudo
Vallaha kardeşlerim , arkadaşlarım kimse darılmasın kimse gücenmesin kimse federasyona karşı bir tepki ya da eylem yapamaz yapma cesaretini göstermez....

• Beğen
Tepkiler: zorbeyonur
Gerçekten öyle ben bu yarış ıcın gıtmıyorum protesto edıyorum dedım önceki sayfalarda var bazı arkadaşlar cıktı daha ne ıstıyorsunuz adamlar ne guzel yarıs yapıyor dedıler sımdıde cıkıp sorumlu kim diyorlar bu işler böyle olmaz arkadaşlar şahsi fikirlerimi sorarsanız sonuclar ortada biz kendi aramızda birlik olmadıkca gerisi hikaye.....

eger o yarısta gereklı onlemler alınmıs olsaydı ne ben kolumu kırıcaktım nede bora abı hıcbır yarısta guvenlık onlemi alınmıyo.bora abının kazasından sonra toplantıda bı cok konu konusuldu ama hıcbır sekılde gereklı tedbırler alınmıyor gereklı onlemler ne zaman alınıcak bılmıyorum daha kac kısı kolunu veya bacagını kırıcak ne zaman alınıcak bu onlemler acaba?

• Beğen
Tepkiler: hacı
@ismail_01

Niçin yapılmasın ki ? Kendi aranızda birlik olsaydınız ve kimse yarışa katılmasaydı bak ne güzel bir eylem olurdu. Böyle bir eylemi en fazla birkere daha yapardınız 3ncüsünde paşa paşa uyarı ve önerilerinizi dikkate alırlardı. Unutmayın federasyonlar sporcular olduğu müddetçe vardır.

@ismail_01

Ben gösteriyorum Eskişehir adına ve başarıyorum çoğu şeyi yapamayanlar ezilmeye ve haksızlıklara boyun eğiyor ve memnunlar ki ses çıkarmıyorlar.En basit örneğini geçtiğimiz Artvin yarışında gördük onca yanlışlık için konuştuk bir kaç kişi dışında kimse sesini çıkarmadı çıkaramadı.Haksızlıklar karşısında kim olursa olsun haklıysak kimse susturamaz susmayızda.Düzelinceye kadar sesimizi ve tepkimizi göreceksiniz.Biz sporcuysak ve onca sporcu yetiştirdiysek onlarda bize sahip çıkıp hatalarından döneceklerdir elbet.

• Beğen
Tepkiler: hacı
@uur

Toplantıda adamlar onca kişiyi terk edip şahsi telefon görüşmesi yapıyorlar telefon benim bildiğim kapalı olur o anda.Bu adamların hatası saymakla bitmez.Hatırlıyorsan yukarda beslenme noktası olacağını söylemişlerdi bırak beslenme noktasını bir tane görevliden başka kimse yok yolda biri bayılsa kimse yetişemicek belki sende kaza yaptığında baya zorluk çekmişindir ambulansa gidinceye kadar.Görevli bir motosiklet en arkadan ve gurup ortasında ve önünde takipte bulunmalıydı bizim yaptığımız organizasyonlarda yarış devamlı gözetim altında oluyor eğer bir hayati sorun olsaydı allah korusun organizasyonu yapanın durumu içler acısı çok başı ağrıyacaktı.Fark ettiyseniz Bora Tirki düştüğünde herkes koşturuyordu panik içerisinde halbuki tehlikeli yerler önceden belirlenip bayrak ve düdüklü görevliler ile güvenlik çok kolay şekilde sağlanırdı onlarda bunu biliyorlar fakat yapmıyorlar.İşaretlemeyi bile salla parti yaptılar.Makarna partisi dediler sonra sadece otelde kalanlara dediler millet arkasına baka baka gitti.Resmen kovdular.Yarış saati veriyorlar kafalarına göre değiştiriyorlar.Ödül dağıtıyorlar kategoriye madalya veriyorlar sonra ödül yok diyorlar keyfiyet içerisinde bir organizasyonda rezillikti kısacası.BEnim sponsorum var fakat sponsor var diye sesimi kısmıyorum haksızlıkları söyledik toplantıda ya sponsoru olmayan kendi çabaları ile gelenler niye susuyor anlamıyorum 6 aydan 6 aya harcırahmı yatar.Ellerine para geçmediğini söylüyorlar Genel müdür bizzat paranın yattığını söylüyor.Ne biçim tezat anlamadık fakat yakında meydana çıkacak olayların iç yüzü.Susarak birşey çözüme ulaşmaz.Bunları yazma gereksinimim artık birlik olmanız sessizlik çare değil az da olsa tepkiyi olumlu bir şekilde göstermeliyiz.Bir iki kişi çıkınca işler zor ilerliyor topluluktan kuvvet doğar.Ne kadar yazsam boş yarın Gaziantep var aynı sorunlar tekrarlancak ordada hepiniz susacaksınız biliyorum o yüzden sözlerimi noktalayayım.İnşallah düzelirde burda tatlı anılarımızı yazarız tartışma ortamı yaratmayız.Ne kadar konuşsak boş 2 arkadaşımız şimdi kırık koluna bakarak giremeyecekleri yarışları düşünüp üzülüyorlar.Bende onları düşündükçe üzlüyorum.Elden bişey gelmiyor malesef allah Bora ve Uğur'a acil şifalar versin.

İlk gün yarış erken saate alındığı için bir çok sporcu yataktan kalkıp son anda yetişti.
İkinci gün Karadağ tırmanışında teknik toplantıda 8 km'lik çıkış olduğu söylenmesine
rağmen 15 km'lik çıkış ile karşılaştık ve yarış bittiğinde yukarıda sadece 3 kişi kaldık.
Benim lastiğim patladı Ekrem abinin verdiği lastiği taktım hemen ardında Oğuz Çevik'in
lastiği patladı ve yanımızda yama takımı olmadığı için yürüyerek inişe geçtik.
Neyse ki Rize plakalı araç bize jant seti verdi ve o şekilde aşağı indik.
Yukarıda Oğuz ve Ekrem abi olmasaydı tek başıma inecektim. Ancak
aşağı indiğimizde bizi almaya gelen zabıta ile karşılaştık ve bisikletleri
kamyonete yükledik.

elit b kategorisinin yarış saatinin değiştirilmesinin sebebi sivas sporun eksik bisikletle yarışa gelmeleridir.6 bisiklet 12 sporcu sizce ilginç değil mi?

Onun için ayrı ayrı kategori de yarışmak zorunda oldular. bizim 11.30 zannettiğimiz elit b yarışı alel acele saat 10'a çekilerek bir özürle yatıştırıldı...uğur değişiklik yaptı diye uğura top atıldı...sivassporun idarecisi hakan'ın osmanın yanından ayrılmayışı da ilginç...sivasspor ancak TA lar ve AMB lerle yarışı bitirebildi ...nerede bizim hakkımız....???

Bora abi ve uğur sizlere de çok çok geçmiş olsun diyorum...

Geri