Scudo Sports

İnceleme Arsuxeo mont

trainspotting35

Forum Bağımlısı
Tepki
23.711
Başlangıç
2016—17
Bisiklet
Orbea
Bisiklet türü
Yol bisikleti
(link) montu bu siteden satın aldım ancak ben alırken indirimdeydi ve 94 tl ye maloldu. Şimdi zam gelmiş ancak Aliexpressten de daha ucuza satın alabilirsiniz. Montun yapısı ne çok kalın ne çok ince içinize giyeceğiniz katmanın sayısı ile hava durumu ayarlanabilir. (Cumartesi ve Pazar test sürüşlerimden sonra detaylı açıklama yazılacak) Koltuk altları fermuarlı (Fermuarlar çok sağlam).Arkada tek cep var gibi gözükse de ortada cep kapaksız ve kolay ulaşım için yanlarda yandan fermuarlı sağda ve solda olmak üzere 2 adet daha cebi mevcut. Göğüs cebi çok kullanışlı ve erişimi kolay. Arka kısım daha ince (Tahminim ter atmak kolay olsun diye) ön taraf daha kalın bir yapısı var. Resimlerde gördüğünüz gibi boyum 1,68 ve kilom 78-79 civarı en küçük bedeni aldım. Göğüs ölçüm 105. Bu tip alımlarda göğüs ölçünüz en büyük kıstas olsun. Kollar biraz uzun gibi dursa da yol bisikleti kullanırken ileri uzandığımızdan büyük avantaj. IMG_4898.JPG IMG_4902.JPG IMG_4903.JPG IMG_4904.jpg

Dosyalar

• IMG_4900.JPG
    IMG_4900.JPG
    77,6 KB · Okunma: 23
Scudo
@trainspotting35 Güle güle kullanın...Geçen yıl aynı ürünün mavi renkli olanını 24 $ a almıştım.1.84 cm ye 78 kiloyum.XL tam üzerime göre oluyor.Eksi derece havalarda dahi iç katmanları doğru seçerseniz, kış ayları için fiyat/performans ürünü olduğunu rahatlıkla söyleyebiliriz.

@cazci Çok teşekkür ederim. Forumda aramama rağmen bu ürünle ilgili pek bilgi bulamadım. Üzerinde inceleme yazmaya değecek bir ürüne benzediği için resimli bir yazı paylaştım. Ayrıca çin den alınan kıyafetlerde en büyük soru işareti beden meselesi bedenle ilgili de fikir sahibi olurlar alacaklar.

@cazci
Abi senin boya 78 kilo iyimis , arkadas 1.68 boyda yakalamis ayni kiloyu :D

@trainspotting35 Guzel durmus
Hayirli olsun. Bisiklet kiyafetlerinin havali durmasini cok seviyorum.

Bu markanın kışlık uzun kollu formasını kullanıyorum, içine kısa kol termal+uzun kol termal içlik ile yeterli geliyor.Sitede yazlık diyor ama dediğim şekilde hala kullanıyorum gayet memnunum, tavsiye ederim.
(link)

@mariokaldato kardeşim " at sahibine göre kişner":koptum:...

Bu marka " ortadireğin " taleplerine karşılık veriyor...

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@trainspotting35
:D degisik bi mezarcilik felsefesi

Hayırlı olsun.
Ürünün nem tahliyesi yeteri miydi acaba? Terletiyor mu? Bir de göğüste rüzgarı hissetme durumu nasıldır?

Hocam bu ürün Decathlonun şu aldığımız 90 100 liralık montuna göre nasıl? O aşırı terletiyor beni, 30 dakikalık sürüşte bile su gibi oldum en son :D Hava alıyorsa mükemmel bir ürüne benziyor.

@Ahmet Bilge Kaan AKIN @darkdream test sürüşü cumartesi-pazar. Siyah olan yerler ince yapılı. Tam ter atacak bölgeler yani. Koltuk altları fermuarlı. On bölüm Polarli. Decathlon montundan bende de var onun hertarafi polarli olduğundan sucuk gibi oluyorum bu mont o yapıda değil gibi.

@trainspotting35

Çetin Bey iyi günlerde kullanın bende Mavi rengini aldım 07/02/2018 de (link) sitesinden 1,78 boyunda 88 kg yum M Beden aldım bakalım gelince yorumları eklerim.

@Mur@t_Ok Şimdiden güle güle kullanın efendim.

Güle güle kullanın.
Ben de aliexpress montumu paylaşayım burada. Faydalı olur belki. Ürün oldukça şık ve kaliteli duruyor. Fotoğraflardan da görüleceği üzere düz siyah olan kısım hava alan geçirgen kısım. Bu geçirgen kısım önde sadece altta, koltuk altlarında ve arkada enseden aşağıya sırtın orda kısmından en alta kadar uzanıyor.
Henüz deneme şansım olmadı. Aslında daha yeni bisikletimi bile sürme şansım olmadı. Bu hafta sonu aksilik olmazsa Birçok ilki aynı anda yaşayacağım :koptum:
Ucuz sayılmaz ama beni tatmin ettiğini söyleyebilirim. Bana maliyeti 36 dolardı. Fiyatı biraz artmış.
71 kg 177cm ölçülerim için m beden uygun oldu. Fotoğraftan da görüleceği gibi sadece boğaz kısmı hafif boşluklu.
(link)

145405 dosyayı görüntüle 145406 dosyayı görüntüle 145407 dosyayı görüntüle 145408 dosyayı görüntüle 145409 dosyayı görüntüle

Montu pazar günü Çanakkale antremanında deneme fırsatı buldum. Temposuz yavaş bir sürüş oldu. Pek fazla terledim sayılmaz. İçime kolsuz içlik, üzerine uzun kol içlik, onun üzerine kısa kol forma ve montu giydim. 60 km sürüşten sonra montu çıkardığımda çok hafif bir ıslaklık vardı. Bence Decathlon montuna göre havalandırma süper. Yokuş inişlerinde kollarım biraz üşüdü. Siyah yerler biraz ince gibi geldi. Bahar ayı gelirken süper bir ürün olduğunu düşünüyorum. Tam olarak katmana göre kışlık veya geçiş mevsim montu olarak kullanılabilir. İşaretlediğim yerdeki cepler çok kullanışlı. Bir montun göğüs cebi olması çok faydalıymış onu da öğrenmiş oldum. IMG_5055.JPG

4 kat giyinmek ter atımı için olumsuzluk yaratabilir.
Dün ben de ilk sürüşümü sabahleyin sahilde gerçekleştirdim. Hava güneşli idi ama 7-9 C arası bir sıcaklık vardı ve hafif de olsa bir esinti vardı. 3 katlı giyindim. Üst katman yukarıda paylaştığım Nuckily mont içeride kısa kol forma ve uzun kol içlik. Sıcak tutması, terletmemesi ve ter atımı oldukça başarılıydı. Öyle ki sürüşün ardından sahilde bir süre denize karşı oturup güneşin tadını çıkardım ve hiç ama hiç üşümedim.145917 dosyayı görüntüle

Ürün yeni geldi henüz denemedim.boy 175 kilo 65/70 . üzerime tam oturdu.olumsuz yanı resimde gördüğünüz yeşil sarı ya yakın.
199def39c0b773799e7c3a50e3c4edef.jpg

MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@quakerayna

Hayırlı olsun güle güle kullanın. Şu siparisi nereden verdiniz ve ne kadar sürede geldi acaba?

@Saomi MiksTeşekkür ederim.yaklasik yirmi günde elime ulaştı, uşak ikamet ediyorum.urunu aldığım yer burası
09b928d56d427c19a0e7dce3f4a97dde.jpg

• Beğen
Tepkiler: Saomi Miks
@quakeraynaAliExpress ten,burda yazılı store den aldım

Geri