Scudo Sports

Arkadaşlar Ne yapsam bilemedim yardım edebilirmisiniz ?

Arkadaşlar konu güncel tavsiyelerinizi hala bekliyorum ...

Scudo
Sen başka bisiklet sitelerinide araştır git bisikletlere bak denk gelirsen birinden bi tur iste şu iyi bisikletlerden büyük ihtimal vermez :D ama sen yinee şansını dene bendede eski senin resmini koyduğun tarz vardı Scott'u bi aldım uçuyor maşallah gerçekten çok farklı bi deneyim tavsiye olarak işte bütçene göre bak bisiklet 1200 1300lük bişey alırsın gerisinede kask suluk pompa yama yeter yazlık için zaten bi bastım mı beş dakikada dolanırsın sahili :D Sonuç fiyata göre bak foruma koy iyimi fln diye 5 6 tane seç arkadaşlar arasından seçim yapar

Tamam delta bisikletin sitesinde araştırıcam fiyat aralığına uyan bisikletleride foruma koyup sizler hangisine evet derseniz onu alacağım teşekkür ederim

Ben Çok uzun araştırmalar sonucu 2011 model Kron Xc 250 Aldım. İstanbullu değilim ama istanbula staj yapmaya geldim şu anda da ofisten yazıyorum :D araştırmalarım sonucu İstanbul avrupada Haşim İşcan Altgeçidinde Bisikletçiler çarşısı var. Unkapanı girişinde biryerde galiba.. Ve Eminönünde de ayrı bir Bisikletçiler çarşısı var. Haşim işcan ın fiyatları Peşin alcam dediğinde daha cok indirimli sanki.. :) Eminönündekilerin maddi durumları iyi galiba adam yerine koymuyorlar. :) İnternetten de istanbul değil de Ankaradaki bisikletçilere bakmanı öneririm. Stoklarda kalmıyor istanbulda.

Bisiklet secimine gelirsek. Ben yeniyim ama buradan aldıgım bilgileri yazıyorum. Sedona yada Kron a yönel derim o para ile.. Sedona 741 denmiş evet bencede cok iyi.. ancak kron xc 250 ve kron xc 500 görüntü olarak mükemmel :D ve kron kullanıcılarının yorumları SÜPER ÖTESİ! Ayrıca Kron un bisikletçilerin bile inanmadıgı ve sadece belli dünya markası bisikletlerin verdiği ömür boyu kadro garantisi var. Tüm bunlar beni Kron a yönlendirdi.

Tabiki karar senin ben sadece kendi düşüncelerimi aktarmak istedim. Ve denilenler gibi sakın acele etme Araştır oku oku oku ve sonra karar ver. Bisiklet Secimi Başlıgı adı altında cok konu var onları oku sorular sor ve cevapları kontrol et.. Bunlar seni biryere sürükleyecektir ;)

Kolay gelsin :)

Sana tavsiyem çift amartisörlü bu tip bisikletlerden uzak dur çünkü çok ağır oluyorlar... Bence aklından sil o bisikleti... KRON XC 250 güzel bir bisiklet tavsiye ederim nakitin fazla ise Bianchi AFX 2.0 alabilirisin..:cool: :in: :in:

• Beğen
Tepkiler: Göktuğ ÖZEL
Geri