Scudo Sports

Arkadaşlar merida speeder t5 bisikletim çalinmiştir

Tepki
1
HERKEZE MERHABA İZMİR BOZYAKA MERİDA T5 BİSİKLETİM ÇALINMIŞTIR 15-16 YAŞLARINDA ESMER BİR ÇOÇUK ÇALMIŞTIR GÖREN OLURSA 0532 340 64 75 NOLU TELEFONDAN ULAŞABİLİRSE ÇOK SEVİNİRİM TEŞEKKÜRLER

(link)

Scudo
öncelikle geçmiş olsun
polise ihbar ettiniz mi hocam etmediyseniz edin ve ilk işiniz yarın sabahdan bit pazarına bakmak olsun çoğunlukla orada satıyorlar ahlaksızlar. tekrardan geçmiş olsun erkenden bulmanız ümidiyle.

polise başvurdum bit pazarınada baktım mağlesef bulamadım artık öbür dünyaya kaldı hesabımız yinede teşekkürler

geçmiş olsun :( nasıl çalındı bisiklet? kilit durumu vs?

Arkadaşlar Resimleri belli ve piyasada çok fazla yok T5 herkes duyarlı olursa inşallah bulunur.
Sahibinden.com'a filan sürekli bakmak lazım.

dostum pazar günleri kurulan bir bit pazarı var, gıda çarşısının yakınında. O taraflara da bir bak istersen. Çok geçmiş olsun :(

Gecmis olsun. Çalanı görmüşsünüz nasil calindigini anlatirsaniz bizde daha dikkatli oluruz.

Buca taraflarında mı çaldırdınız? Fotoğrafın çekildiği yerlerde çaldırdıysanız oralar pek nezih yerler değil.

Geçmiş olsun. Son durum nedir?

Bisikleti diğer T5'lerden ayırabilecek bir özelliği var mı?

Resim koyabilirsen daha kolay bulunur inşallah bulunur geçmiş olsun

çok geçmiş olsun. benimde son bisikletim çalınmıştı. Hoş biraz benim dikkatsizliğimden olmuştu ama kısacık o arada nasıl alıp götürdüler hayret etmiştim o zaman.

BİZİM EVİN ÖNÜNDEN 2003 MODEL OPEL ASTRA ÇALINDI 2 SENE BULUNAMADI. 2003 ÇALINSA YENİ ALIRDIK SİGORTADAN ODA OLMADI YAŞI DOLDURMUŞ . BİSİKLETLEREDE SİGORTA YAPILIYORMU BİLMİYORUM.YAPILIYORSA YENİSİ ALMAKDAN BAŞKA ÇARE YOK:(

Geri