Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

arkadaşlar iyi bişey lazım

Anonim

Silinmiş hesap
Tepki
2
arkadaşlar ben yeni bir bisiklet almak istiyorum..bana şöyle en fazla 400ytl lik güzel bi bisiklet söylermisniz...yada fiyat önemli değil ama bisikletin hızlı dağda falan geizlere çıkıldığında rahat olmasını istiyorum..:)

Scudo
Arkadaşım bu konuyu açtığın başlığın en tepesine bakarsan orada bir sabit başlık var adı """1000ytl altı bisikletler""" ordan bütçene uygun gözüne hoş gelen bir kaç model seçersen yardımcı olmamız kolaylaşacaktır...

Ayrıca biliyorum herkesin bütçesi aynı olmayabilir ama 400ytl lik bir bisikletten çok fazla birşey beklemeden aldığınızı bilmeniz gerektiğini düşünüyorum...

Tercihlerini bana yapıp buraya yazarsan seve seve sana yardımcı olacağıma emin ol...Şimdiden hayırlı olsun...

ben şidmi ordakilerde değilde
bana iyi bir marka ve model tavsiye ederseniz sevinirm ban hızlı rahat uzun yol rahat ypcak bişey lazım....tavsiyelerinizi bekliyorumm.

ordakilerden başka daha kaliteli bisiklet bulamssın tr de o fiyata...Bu tr deki nereye gidersen git böyle...

O banbino, dandiricos, corvetanta gibi abidik gubidik dandirik markaları olan uyduruk bisikletlerden istiyosan 150 ytl yede var onlardan ama biz kimseye o bisiklet bozmalarını tavsiye edecek kadar kötü kalpli değiliz...

sinancım o fiyata 2. el bile zor be diyorum...

ya bütceni arttıracaksın

iyi birşeyden kastın ne?????
1000 ytl ye kadar olan bisikletler başlığını ben açtım

TR de bulabileceğin 24-27 vitesli
Aliminyum kadrolu ve garanti kapsamında bulabileceğin bisikletler onlar

daha sı mı gidersin parça parça toplatırsın ama çok daha pahalıya geleceğini unutma...

Bütceni arttır biraz daha...

• Beğen
Tepkiler: Hasan Çağri
bütcemi artııcam abilerim ama şu drag kron u tavsiye edermisiniz eder isneiz hangi modelerini..

arkadaşım bak orda 1000ytl ye kadar olan bisikletler var onların içinde olduğuna göre tavsiye etmişiz demektir yoksa koymayız...ben 17 senedir 2 teker üstündeyim 5-6 seneden fazladırda bu işin içindeyim tavsiye etmesem kendi yönetimimdeki bir bölüme o bisikletleri koydurmam...
ama benim bütçem 1000 ytl nin üstüne çıkar dersen o ayrı konu tabiki o zaman başkaseçeneklerde sunabilirz ama diğer şekilde sana sunabileceğimiz seçenekler bunlar...

sinan bu fiyata alınabilecek iki iyi bisiklet var.Ki benim favorim aşağıda

Salcano ng 450

http://img181.imageshack.us/img181/7686/ng450r4c2lf3.gif

26” MTB

Shimano Altus 24 Vites

26” 16” 7005 Alüminyum Amortisörlü Kadro

Alüminyum Zoom Amortisörlü Maşa

Ahead Alüminyum Boğaz

Alüminyum V Fren

Fiyatı: 439.00 YTL

ikinci ise Salcano ng 600

http://img67.imageshack.us/img67/1525/ng600r4c2xq1.gif