Scudo Sports

Arkadaşlar bu bisiklet nasıl alınırmı sizce.

Scudo
bence tavsiye etmem
(link) bunu alın süperrr bende alacağım haftasonu

Dağ bisikleti çok kullandım artık gına geldi be şefimm tavsiye etmem derken ne gibi mesela siz kullandınızmı bu bisikleti peki?

Biraz ağır olabilir.Ben bu bisikletin önde yay olanını kullandım 3 vites fren göbektendi.Dağ bisikletinden sonra çok garip geliyor tavsiye etmem ama bu bisiklette v fren var ona karışmam.

oğuzhan abi bu bisikletin tasarımını bende çok seviyorum tam zevk bisikleti mtb sevdam olmasa bende alırdım birtane :D

eyvallah gençler.aslında canlı canlı bir gidip bakacağım bayiye elime alıp şöyle bir tartayım bide bineyim umarım izin verirler.bide kadro boyu uyarsa süper:))))

ama tek sorun hı-ten kadro yani çelik kadro ağır olması lazım gidip yakından inceleyip bana da bilgi verebilirmisin :) oğuzhan abi

Merhaba,
Aktif Pedal'da bulunan Nirve modellerine bakabilirsiniz.
Sizin baktığınız modele göre alttaki model uygun olabilir.
(link)

Not: Böyle bisikletleri hiç kullanmadım ve fazla bir bilgim yok o yüzden kötü bir şey önerdiysem özür dilerim. :)

estağfurullah özürlük bir durum yok arkadaşım;bu önerdiğin makinada güzel ama bu mtb galiba lastikler kalın çünkü.

bisikleti kullanım amacınız ne ise ona göre alırsınız..hiç patika orman görmeyecekse mtb almanın ne anlamı var,bu yüzden bu bisiklet fiyat açısından iyi kalite açısından orta diyebiliriz,saygılar...

@oguzhan kadıoglu

ilk gördüğümde tasarımı benim de hoşuma gitmişti Oğuzhan Bey.

gidip deneyin beğenirseniz bence yakışır.

Evet, lastikler kalın ama düz bu lastikler kalın olsa bile şehirde iken olan performansınıza fazla bir eksisi olmaz diye düşünüyorum.
Not: Evet, o özür kısmını biraz saçmalamışım. :D

Ben şehirden ziyade yazlıkda süreceğim;model değişik çelikde olsa olur aslında problem yaratmaz.teşekkürler herkese.

@Deniz Caz

deniz kardeşim gittim baktım bisiklete evet çok ağır yaaaa ama olsun yazlıkda kullanacağım nasıl olsa :))))

Valla abi senin tercihin kadrosu çok hoşuma giden bir bisiklet diğer bütün bisiklet türlerini severim ama mtbyi bırakamaıyorum :D

Geri