Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Arkadaslar adana sümer yurdunda kalacağım.Bisikletimi nasıl korurum

Scudo
Bende, Adana da oturuyorum. Her yeri ve her şeyi ile çük büyük bir risk. Eve almaktan başka çaren yok.
Dışarıya gittiğin zaman en mantıklısı kilit kullanmamak. Nedeni ise , hırsızlar için bisikletini çalmak en fazla 3 dakikadır.

Sözün kısası,en güzeli son derece dikkat etmek gerekir.Kilit sadece caydırıcı neden.
Umarım , herkes bu üzücü durumlarla karşılaşmaz.

@okan kanoğlu
yurttaki hizmetlilerle ve müdürle iyi geçin ve yurtun alt tarafında kazan dairesi vb yer varsa oraya kilitle.genede kilitle durumu anlat işte bisiklet çok pahalı çalınırsa bir daha alamam tarzından. yapan ve işe yarayıp 2 yıl saklayan vardı..:)
eğer durumun varsa veya oradaki yeri biraz araştır bazen eve çıkmak hem daha hesaplı hemde daha rahat oluyor..:)bÖyle durum varsa hiç bekleme direk eve çık..:)

Bu yüzden eve çıkmayı düşünüyorum.Pazartesi yurttakilerle konuşucam.Olmadı çamaşırhaneye koyarım ya da izinsiz girilmeyen bir yere..Sırf bu yüzden teretdütlerim var

yurdun içinde biyerlere koymana razı getirebilirsen hemen bir hırdavatçıya git bulabildiğin en kalın zinirir ve asma kilidi al biraz pahalı olur ama en azından kafan rahat olur dışına koymayı aklından bile geçirme elbet bir gün ordan gider

Valla bende üni de yurdun önüne kitliyordum bir sabah baktım bisiklet yok içimden konusa konusa derse gittim :(.simdi bir bisiklet daha aldım bunu yurttaki odama koyuyorum laf eden olmadı.Bisikletim herşeyim ya içim yandı valla çalınınca

Geri