Scudo Sports

arkadaşlar 2300 tl ye farklı önerileriniz varmı?

@burakb

selamlar burak valla alcı hala duruyo ama cıksa artık diye heycanlanıyorum:D bence bisiklet cok iyiydi hatta formdan bi arkadaşımda almış bursadan hatta bisiklet fotolarının içinde var bana özel mesajda atmış 250 km yaptımdiyo trek 8500 den hiç bi farkı yok diyo adam cok memnun ama ne yapalım talıhsizlik :( amerikadan birini araştırıyorum cok ii leftiler var 2 el eğer ordan getittire bilirsem getirttircem yoksa burdan alıcam şu alikutlar var slx donanımlı alırım 1 tane sona bakarız allah büyük netiicede yarışa girdiğğimiz yok.ayak olayına gelirsede az kaldı dostum ayın 3 ünde alcımı alıcaklar ama ne zamana kuvvetlenir onu bilemiyorum sadece inş fizik tedaviyle falan cabucak ayaklanırım.ayaklanınca turun babasını yaparız meraklanma sen siz rahat durmuyosunuzdur ama havalar cok ii amaturlarada bakıyorum resimleriniz adınız gecmiyo hayırdır yoğunluk devam ediyo sanırsam?ama az kaldı dostum kendine ii bak.

Scudo
Alikutun donanımı iyi ancak, kadrosu en olarak kısa kalıyor. Buda uzun boylu birinin bı bisikleti kambur sürmesine neden olabilir.

Geri