Scudo Sports

Arka vites yamuldu

ben de tam şimdi benzer bir şeyle karşılaştım ikinci el bisiklet bakarken. şuna 500 isteyip 50 lira masrafı var diyorlar, pazarlıkla 400e kadar iniyorlar, yaptır getir fazlasını veririm diyorum, zamanım yok diyor, yaptırsam kendim binerim diyor, kadro boyu da bilmiyor, e benim de zamanım yok zaten, hem güvenemedim de. zincir janta mı ne girmiş, arka aktarıcıyı geri atmış ama neyi var bilinmiyor. ne dersiniz? bike bu268931 dosyayı görüntüle
Yeni arka aktarıcı lazım ama 50 tl ye yani biraz zor bulursunuz

• Beğen
Tepkiler: eccesolitarius
Scudo
@eccesolitarius Bisiklet eski olduğu için rublede en fazla 7 çark vardır. Böyle rubleler için 25-30 tl'ye Shine, Saiguan gibi marka aktarıcılar bolca mevcut. Boşuna para vermeye gerek yok. Seni yememişler yani.

• Beğen
@eccesolitarius Bisiklet eski olduğu için rublede en fazla 7 çark vardır. Böyle rubleler için 25-30 tl'ye Shine, Saiguan gibi marka aktarıcılar bolca mevcut. Boşuna para vermeye gerek yok. Seni yememişler yani.
:) çin malı olmayan için demiştim ben şöyke güzel bir şey almak isterse diye... ama yani onlar da ayarı falan yapılabiliyorsa neden akınmasın ama en azından bir tourney bile onlardan kat kat iyidir

• Beğen
@İsa DEMİRKOL İyidir derken ne bakımdan? Ben 5 yıldır Saiguan'ımla mutluyum.

• Beğen
alsam mı almasam mı bilemedim ya, 400e kadar iniyorlar, aslinda zaten 1 ay sonra bisiklet alacagim, yine de aklima takildi, saolun

Geri