R recep mutluer Aktif Üye Kayıt 20 Temmuz 2010 Mesaj 106 Tepki 36 Şehir eskişehir 4 Haziran 2012 #1 Bisikletimin arka tekeri sol tarafta kadroya yakın duruyor, nasıl düzelir ve bisikletin akışını etkilediğini düşünüyorum.Cevaplarınızı bekliyorum.Teşekkürler
Bisikletimin arka tekeri sol tarafta kadroya yakın duruyor, nasıl düzelir ve bisikletin akışını etkilediğini düşünüyorum.Cevaplarınızı bekliyorum.Teşekkürler
özel Aktif Üye Kayıt 14 Mayıs 2012 Mesaj 103 Tepki 65 Şehir İZMİR İsim Umut Başlangıç 1987—88 Bisiklet Mosso Bisiklet türü Yol bisikleti 4 Haziran 2012 #2 Arka tekerlerk somunlarını sıkarken tekerlek sola yatmış olabilir. Somunları gevşetip tekerleği ortalayarak karşılıklı olarak somunları sıkmayı dene. Tepkiler: recep mutluer
Arka tekerlerk somunlarını sıkarken tekerlek sola yatmış olabilir. Somunları gevşetip tekerleği ortalayarak karşılıklı olarak somunları sıkmayı dene.
tunahan beyhan Forum Bağımlısı Kayıt 29 Kasım 2011 Mesaj 919 Tepki 149 Şehir bursa Bisiklet Carraro 4 Haziran 2012 #3 @özel Arkadaşın dediğini dene eğer olmazsa akordtandır. Tepkiler: recep mutluer