Scudo Sports

arka çark yamuldu ?

intikam91

Aktif Üye
Tepki
149
İsim
Sercan A.
Başlangıç
2007—08
Bisiklet
KTM
Bisiklet türü
Yol bisikleti
daha 1 hafta kullandığım kron 1000 in arka çarkında hafif bir yamulma var şimdilik önemli boyutta değil ancak hafif ses yapıyor ve ilerde sorun çıkarırmı neden olmuş olabilir gitmeyecek kadar yamulursa garanti kapsamına girermi girmesse aynısı nekadardır (çok soru sordum kusura bakmayın :) ) cevaplarsanız çok sevinirim

Scudo
@intikam91

ya kusura bakmayın ya ben kelımeyı bılmıyorum ya da sız secerken yanlıslık yaptınız arka cark ne rubleyı mı kastediyorsunuz? anlayamadım?

ya işte arkada 7-8 tane olan dişliler yani arka vites diye tabir ediyom

@intikam91

anladım onun yamulması anca onun takıldığı yerde bır sorun vardır belkı yeterınce sıkı değildir onların gobege montede ıkı cesıdı oluyor galıba tam bılmıyorum ama kesınlıkle garantı kapsamına gırer bence hemen ve dırek aldığın yere gotur cunku sıkısır falan basına kotu seyler gelebılır bellı olmaz
garantı kapsamına gıer dedım ama bunda senın hatan varsa gırmez yanı bır yere carptıysan falan zor en iisi hemen baktırman:D

bir yere çarpmadı normal kullanırken fazla zorladığım için olmuş olabilir

@intikam91

fazla zorlamayla normal ayardakı bır rublenın oyle olma ıhtımalı sıfır neyse en kısa zamanda normale donme dileğıyle

Vites değiştirirken(vites tam değişmeden) aşırı yüklenmeden yamulur, yani kullanıcı hatası...

Geri