Scudo Sports

Arızalı... Bisikletçiler bozmuş yine

Scudo
bisikletliler el pompasına alışmış olduğu içindir

@Serkan Mıstınoğlu
Birkaç ay önce aynı petrolde makinenin üzerinde bir kağıtta bisiklete hava basmak için uygun değildir yazıyordu. Tabi yalan... Gidip basmıştım. Sonradan kimsenin yemediğini anlamış olacaklar ki, o yazıyı kaldırmışlardı.
Zaten dökülüyor makina, psi değerini ayarlamak için makineyle boğuşmak gerekiyor.

Şimdi düşündüm de, belki arabalara sabit bir değer basıyordur millet, bizimkiler de gidip sürekli psi değerleriyle oynuyorsa, tuşlarda sıkıntı olmuş olabilir. Hakikaten de biz bozmuş olabiliriz. :D

"ulen zaten akaryakıt sektörüne bi faydanız yok, bi de ikide bir kurcalamayın pompamızı" demek istemişler.
Bi de arkadaş, akşama kadar millet gelip arabasına hava basar, iki tane bisikletli geldi mi değerli olur pompaları bunların.

Mahallede, şirket aracına yakıt aldığım bir benzinlik var, araçla gittim mi "beyfendi hoşgeldiniz", bisikletle gidince "bozuk o pompa bozuk, bisikledliye yassag yassag"
Neyse artık tanıdılar da bişey demiyorlar.

Ulen paranın gözü kör olsun.

Yol bisikleti lastiğine hava basabiliyor muyuz benzinlikteki hava istasyonlarında? 700*35 basmışlığım var ama 700*25 cesaret edemedim. 100 psi ayarlasam sensör basıncı hissedip kesene kadar lastiği gümletir diye düşünüyorum. Deneyimi olanlar paylaşırsa sevinirim.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Neyi yasakmış anlamadım beni de kovmuslardi bidaha gelme diye arabam olursa o petrolun onunden gecmem

• Beğen
Tepkiler: BugAdam
@karanbatu sibop donusturucu aldim. 700*25 e basiyorum havayi. Bircok benzinlikte yuksek hava basilamiyor. Yinede sibop donusturucu is yapar

• Beğen
Tepkiler: karanbatu
@karanbatu
Bir kaç kez bastık benzincide hava, sibop dönüştürücü varsa sıkıntı olmuyor. Çok eski tip makinelere güvenmemek lazım yinede :)

Lastiğini şişiren arkadaşıma:'' Yemeği başkasıyla yemişsin sarımsağı bize mi kokutuyorsun?'' demişler.:DBundan böyle hep o benzinlikteyim.Bana bir kelime öğretenin 40 yıl kölesi olurum.:D

Nerdeymiş o benzinlikci merak ettim doğrusu :komik: geçen hafta içi bir sabah hava basmak için gittim yol bisikletimin tekerine.İğne uçlu sibop kullanıyorum,aparatı taktım ama beceremedim(zaten bozukmuş). Orda çalışan pompacı dayıdan yardım istedim.120 psi basacam dedim. Olmaz yiyenim(yiğenim değil):D dedim dayı bak 125 psi bunun sınırı,hep öyle basıyorum.ben motorcuyum yiyenim bah,goca tırlar bile 50 basıyor olm.. Olur,bak bunun üstünde değer var diyip yarıda kestim lafını tamam yav dedi sinirlendi elini kaldırıp gitti,niye sinirleniyorsun dayıcım:D:D:p başka gelen bir abimiz bi iki kontrol etti,ben ise o sırada teşekkür edip başka benzinliğe doğru yol alıyordum bile:komik: Bak aklıma gelince gülme tuttu yine,hay Allah hayırlı ömür versin sana dayı:komik:

Birçok benzinlik kompresörü yol bisikletine yeterli havayı basamıyor. Ekranında 100-110 basınç seçme imkanı olsa bile basamıyor, bağlı olduğu motorun o kadar gücü olmuyor.
En iyisi oto lastik tamircisi bulup onda şişirmek. Abi 110 basan teşkilatın var mı demiştim bir tanesine, heheyt 170lik kamyon tekerleri şişiriyom ben evlat demişti.

küçük bir elpompası yeterli olur. benzinlikteki dayılarla güleşmek gereksiz.

Yanınıza hafif bir el pompası almalısınız..
Millet zaten patlamaya hazır bir bomba,pompacıyla,benzinciyle uğraşmanıza gerek kalmaz..

Bende hava rekorunun bozulduguna sahit oldum yani benim yuzunden degilde surekli tak cikart asiniyor bu meret..icinde kalin conta var onun degismesi lazim..parca olsa hayrina takiveririmde nerden bulacagimj bilmiyorum..hava basamadan gitmisligim olmustur hatta mevcut olan az havayi dahada kacirmisti..iyice surunerek eve gitmistim..hatta calisanlara yav bunun ucu bozulmus yaptiriverin sunu deyip topuklamistim..

• Beğen
Tepkiler: MAERKEK
Geri