yahu hakan hakan dediniz merakimi uyandirdiniz! benim taaa chromoly'i topladigim zamanlarda (bundan 20 sene once
) bir Hakan abim vardi, milli takimda idi yanilmiyorsam ama ayni ayakta (acibadem - bostanci ya da dragos ben goztepede katilirdim onlara) antreman yapardi. Guleryuzlu, yardimsever, cok saglam bir sporcu/bisikletciydi. Bana bisikleti sadece laylaylom bir yaz oyuncagindan oteye sevdiren kisi de odur zaten
ehehe bisikletimi bir araya getiren de
aradan zaman gecti, herkes kendi yoluna gitti falan, ama ondan once caylak ben sabah erken saatlerde onlarin pesinden cok nefes nefese kaldigimi hatirliyorum
hatta hayatimda ilk defa benim bisikletci dostum paralel giden 2 yaris bisikletinden birisinin surucusunun digerine tamir/yardim amacli nasil mudahale edecegini bana tam kiziltoprak (fenerbahce stadi yani) rampasinda gostermisti, askalsin tepetaklak oluyorduk
Neyse, eger ayni ekip hala bu turu yapiyor ise, ki Hakan abi sanirim 40-42 olmustur, sadece eski gunleri yad etmek icin dondugumde ben de bir kereligine size eslik ederim (chromoly su gunlerde emekliye ayrildi, benimle sehir ici turlara geliyor, onu fazla zorlamiyorum, hakkini yeteri kadar odedi
) gelebildigim yere kadar, gectiniz beni, basar gidersiniz
iyi pedallar