Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Aranıyor: Spd ayakkabı

Oğuz Taş

Daimi Üye
Tepki
216
Başlangıç
2010—11
Bisiklet
Cube
Bisiklet türü
Yol bisikleti
Merhaba arkadaşlar. Spd ayakkabıların sıfır fiyatları çok yüksek olduğundan, 2.el almaya karar verdim. Ayakkabı konusunda çok titiz olduğumdan temiz olması çok önemlidir.

Örnek olarak: https://www.bisikletforum.com/showthread.php?t=67743

Bu linkteki arkadaşın ayakkabısı gibi olabilir. 42 numara giyiyorum ama spd'lerde genellikle bir numara büyük oluyor bildiğim kadarıyla, yani 43 numara arıyorum. Fiyat olarakta 100TL civarı arıyorum. İyi günler...

Scudo
Günceldir...

Günceldir...

Günceldir.....

Bende 42 numara giyiyorum normalde. Scott mtb comp modeli var 42 numara ayağıma oluyor. 4-5 defa giydim ayakkabıyı şuan satmak istiyorum bisikletim çalındığından dolayı kullanmıyorum işine yararsa 130 TL ye bırakırım en son kargo hariç + shimano kaller de hediyem olur ciddiysen hiç kaçırma derim ;) ayakkabı sıfırdan farksız :)

Bende 42 numara giyiyorum normalde. Scott mtb comp modeli var 42 numara ayağıma oluyor. 4-5 defa giydim ayakkabıyı şuan satmak istiyorum bisikletim çalındığından dolayı kullanmıyorum işine yararsa 130 TL ye bırakırım en son kargo hariç + shimano kaller de hediyem olur ciddiysen hiç kaçırma derim ;) ayakkabı sıfırdan farksız :) aradıgın model gibi kask da var o da yepyeni onu da 20 ye bırakırım istersen msn ekle görüşelim semih_yldrm52@hotmail.com

@semihh

Üstad msn ekledim. Ama acil bir işim çıktı şimdi, sen bana ikisininde detaylı resimlerini yollarsan sevinirim. Yarına da görüşürüz. İyi geceler...

Tamam yarın görüşürüz. Resimlerini de çekerim yarın ;)

Ayakkabı Semih arkaşımızdan temin edilmiştir. Konu kapatılabilir.

Geri