Merhaba arkadaşlar kayseride yaşıyorum ilk zamanlar amatör olarak daha sonra profesyonel olarak bisikletle ilgilenmeye başladım siteyi üye olmadan önce uzun süredir takip ediyorum. =)
Merhabalar, ankara hersey bisiklet alma istegimle basladi. Uye olmadan 2hafta siteyi takip ettim ve kararimi bu sitedeki yorumlar sayesinde belirledim artik benimde bir bisikletim var. Tesekkurler.
Arkadaşlar Kocaeli/Gölcük'den herkese merhaba, geçen sene bisiklet sporuna tekrar dönüş yaptım, forumdan edindiğim bilgiler ile geçen hafta kendime uygun bir şehir bisikleti edindim, görüşmek dileğiyle.
Arkadaşlar merhabalar görev dolayısıyla Karacabey de yaşıyorum Bursa lıyım.Halen 90 lı yılların başında aldığım 24 vites bianchi tur bisikletimi kullanıyorum.Bisiklet hayatımda hep oldu bundan sonrada olacak inş.diyor saygı ve sevgilerimi iletiyorum.
İsmim Hüseyin. Bende geçen hafta Carraro CRS 620 ile aranıza katıldım. Yuvacık / KOCAELİ'ndeyim. Aksesuarları yavaş yavaş tamamlıyorum. Kısmetse işe gidip gelmeyi planlıyorum bisikletle.
Merhabalar forum a bir süreden beri üyeyim izmir bornovadayım, amatör olarak eski bir bianchi kullanıyorum çift amortisörlü ama yol bisikleti aramaktayım en kısa zamanda bende kendime uygun bir tarz da pedallamak istiyorum. Kazasız belasız sürüşler.
Adım Fatih , 36 yaşındayım. Samsun Atakum'da yaşıyorum. Dün 2 yıldır bir arkadaşımla ha bugün ha yarın alalım diye diye ertelediğimiz operasyonu gerçekleştirdik ve bisikletleri alarak bisiklet dünyasına adım attık...