Scudo Sports

Aramıza yeni katılan üyelerimiz burada tanışalım.

Scudo
Merhaba,

Ismim Murat Cömez, 40 Yasindayim, Giresunluyum ve MTB/Downhill Sporunu cok seviyorum. Bisiklet sevdasi bende 1.sinifda ailemin bana 1 BMX almasiyla basladi ve ilerleyen senelerde hobi edindim kendime son 15 senedirde hobimi spora cevirdim. Su an 4Tane bisiklete sahibim 3ü kendimin (2 tane Cube Fully ve 1 tane Specialized Downhill) ve 1 tanesi esimin (Trek Fully). Bisikleten haric Kolsaati tutkunlugumda var. Araniza iyi arkadasliklar umuduylan katildim. Tüm Bisiklet sporunu sevenlere sevgiler ve saygilar.

Saygilarimla

Murathan

Merhaba,Ben başak konyadan.Aslında yaklaşık 1 sene önce aranıza katıldım ama kendimi tanıtmak bugüne nasip oldu. Çocukluğunda düşe kalka bisiklet sürmüş biri olarak 1 sene önce konya-ironman lerin konya-antalya turunu okuduktan sonra "benimde bisiklet almam lazım" heyecanıyla başladım. Tabii ki bisiklet cahili olarak kron xc500 le başladım. Ve konya ya gelene kadar 2-3 kere ancak kullandım:) Konya ya geldiğimde babam bisikletle teyzemgile gitti,yaklaşık 3-4 km.lik bir yol. Ben daha önce bisikletin ulaşım aracı olarak kullanıldığını bilsemde kendim yapacağım aklıma bile gelmezdi. Hem aşırı olan kilom ve hemde bacaklarımdaki kas problemimden dolayı uzun süreli bisiklet sürebileceğimi düşünemezdim. İşe verilen 1 aylık arayı fırsat bilip sabah erken saatlerde bisiklete binmeye başladım. 2 ayda 10 kilo verdim, yüksek kadanslı çalıştığım için bacaklarımda ve dizlerimde yorgunluktan eser yok. 2. haftamda kendimi konya bozkırlarında 70 km giderken buldum. Ayrıca 2 haftadır da, kron xc500 e 26x1.00 lastik taktım işe bisikletle gidip geliyorum, git-gel 45 km. Hem daha dinçim, hem depresyonumu atlattım, hem de daha huzurluyum.Kesinlikle bisiklet bedenen ve ruhen rahatlık sağlıyor.
Yollarda görüşmek dileğiyle.

İstanbul Avcilar bölgesinde oturuyorum 34 yaşındayım fotograf ve Tasarim ile uğraşıyorum. Gecen sene bir arkadaştan geothech fun modelli bisikleti aldım fırsat buldukça sürmeye çalışıyorum.

forum hazırlayan herkeze çok teşekkürler
benim ismim adem bursa osmangazi de oturuyorum aydın bisikletin katkılarıyla bundan sonra bütün turlara gitmeye gayret göstereceğim hepinize emniyetli binişler

Merhabalar,
Ben İstanbul Bostancı'dan Ender, 37 yaşındayım mağazacılıkla uğrasıyorum yaklaşık bir aydır forumu takip etmeme ragmen bugün üye olarak aranıza katıldım, bisiklet haricinde motosiklet sever&kullanıcısı ve dalış eğitmeniyim forumların çok faydalı olduguna inanırım, bisikletforum sayesinde de epey bilgi edindim edinmeye de devam edeceğim, bisikletim Kron XC750 HD

Ayrıca 23 Nisan'ımız kutlu olsun..

herkese iyi forumlar, sevgiler :)

Merhaba,
Ben Istanbul Kadikoyden Candeniz,uzun zamandir forumu takip ediyorum,üyelik bu guneymis ufak capli adrenalin seviciyim.Trek 8.3 ds kullaniyorum.Yollarda buluşmak dileğiyle...

Merhabalar.

İsmim Gökhun KURT, kurtköy, pendik de oturmaktayım. Salcano astro 212 Hd bisikletim var. yaklaşık bir ay kadar önce edindim.

Model otomobil kategorilerinden drift ve touring sınıfında yarışmakta ve ilgilenmekteyim.

www.rcdrifttr.com forumumuz ve www.callmedriftking.com isimli sitelerim var.

görüşmek üzere.

Merhabalar.
Dün üye oldum bende, bu pazar kısmetse bisikletimi alacağım ve turlara katilmaya calışacağım. Şimdilik Merida crossway 10 düşünüyorum.
Bir ilaç firmasinda depocu olarak çalişiyorum.
Herkese selamlar...

Merhabalar,

Adım Ekin "wincih" YEGÜL 30 yaşındayım, web programcısıyım,

İstanbul - Burhaniye de oturuyorum. Önümüzdeki ay başında Kron cx 250 alacağım. Beylerbeyi, çengelköy tarafındaki turlara her daim katılabilirim.

Not: Bir de yakında uygun cross arazisi bilen biri var ise haber verirse sevinirim.

wincih pclabs'tan pek tanıdık geliyor :)

Herkese Merhaba,

Üye olalı bir hafta kadar oluyor. Yaklaşık 20 senelik aradan sonra tekrar bisiklete binmeye başladım ki ilk 100 metrede dengeyi bile sağlamakta zorlandım :)
K.Çekmece veya Sefaköy'deki arkadaşların güzergah önerilerine açığım. Benim aklıma yatan en uygun yer Florya tarafı ve sahil yolu. Acemilik had safhada olduğu için araç trafiğine mümkün olduğunca bulaşmamaya çalışıyorum.

Merhaba ben Yasin,

aranıza yeni katıldım. :) scott 2. el uygun bir bisiklet almayı düşünüyorum :) sonra şişliden başlar ortaköy den sarıyere kadar yolumuz var :)

• Beğen
Tepkiler: tolgahan bilgin
Merhaba merhaba ben Oğulcan istanbul sarıyerde oturuyorum bu yaz bisiklet aşkı büyüdü ve salcano ng 750 aldım :)

Herkese selamlar,

Bugün aldığım Specialized Crosstrail Sport ile ben de aranıza katılmış oldum:) Sevgiler Saygılar,

merhaba ben Ayhan KÜTAHYA da yaşıyorum Salcano nova kullanıyorum... en kısa zamanda yol bisikleti almayı düşünüyorum

Herkeze selam pedal dostları. Edirne/uzunköprü'de yaşıyorum salcano insomnia 30 kullanıyorum.forum sayfasını kuranlardan allah razı olsun.herkeze bol pedallar

Selamun aleykum arkadaşlar;
Bende aranıza yeni katılmış bulunmaktayım. Konya Beyşehir'de ikamet etmekteyim. İsimim Hüseyin Gökhan KAYA ( Kısaca HGK ). Henüz bir bisiklete sahip değilim. Şu an araştırmalarımda son noktaya gelmiş durumdayım. Eli kulağında :)

Herkese merhaba,

Benim adım Umut. İstanbul-Beşiktaş'ta ikamet etmekteyim. Focus Highland Peak'imle her tür aksiyona hazırım:)

Geri