Scudo Sports

Aramıza yeni katılan üyelerimiz burada tanışalım.

Scudo
arkadaşlar herkese merhabalar..ben ramazan istanbul yeniköyde oturuyorum..marmara ünv psikolojik danışmanlık öğrencisiyim.yeni yeni başlayan bisiklet hayatıma burada bir hız kazandırmayı düşünüyorum..yardımlarınızı bekliyorum...
şimdiden hepinize teşekkürler...
harami751@hotmail.com

Aramıza hoş Geldin Ramazan Elbette burada Bisiklet Hakkında Öğrenmek İstediğin Her Konuyu Bulabilirsin Bol Pedallar ve Muhabbetler..

Herkese Mrb Ben Evrİm...kabadokyada Yasİyorum...bİsİklet Hakkİnda Fikir Ve Teknİk AlİŞwerİŞlerİnİzİ Beklİyorum:) Ozellİkle Teknİk!! Herkese Bol Pedallİ Gunlerr:)

Aramıza hoşgeldin evrim kapadokya bisiklet sporu için mükemmel bir şehir her sene oraya gitmek için can atıyorum. Eminimki burada aklında olan tüm sorulara cevap bulacaksın bol muhabbet ve pedallar..

• Beğen
Tepkiler: bladeevrim
merhaba ben tayfur. beden eğitimi spor yüksek okulu 4. sınıf öğrencisiyim. aranızda olmak çok güzel. bursalıyım fakat okul nedeniyle edirnedeyim...

Merhaba
Mustafa Tuna
sitenize bugün dahil oldum
Herkese selamlar

yeni katılan tüm arkadaslar hos geldiniz der ve bol eglenceler dilerim,saglıklı mutlu bol pedallar en kısa zamanda görüsmek dileklerimle

merhaba.ben ismail.23 yaşındayım.maltepede oturuyorum.5 yıldır marmara okuyorum.bu sene kısmetse 6. yılı tamamlıcam.hepinizi seviyorum(doktor değilim)

taner ismail ve tüm yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz foruma ii eğlenceler

hoşgeldiniz arkadaşlar

her geçen gün artıyo bu bisiklet aşıklarının sayısı

Merhaba Herkese! Ben Özlem, İzmirden. Sitenin düzenini daha kavrayabilmiş değilim. görüşmek dileği ile...

hoşgeldin özlem kısa sürede alışırsındüzene sonrada bağımlısı olursun merak etme :D:D iyi vakit geçirirsin umarım

aramıza yeni katılan tüm arkadaşlar
hepiniz hoşgeldiniz
yaralı vakitler geçirmeniz dileklerimle... ;)

Merhaba ben günan bu forum sitesini yeni buldum ben daha önceden bisiklet yarışlarına katılmıştım adanada yarıştım ve ozamandan buzamana bisiklete aşığım ve drag blade yol bisikletim var.Bu siteyi kuranlara teşekkürler.

Geri