Scudo Sports

Aramıza yeni katılan üyelerimiz burada tanışalım.

Aramıza yeni katılan pedal sever dostlarmız hoşgeldiniz.Birlikte daha uzun yollarda pedallamak dileğiyle.

Scudo
Selam yeni üyeyim ve şimdi şu an dışarda nefis bir hava, kar yağışı var. 31 yaşındayim 1999 da askerden geldikten sonra bisiklette kullanma fırsatım pek olmadı iş güç fırsatından arda kalan kısmında yazın paten kayarım. Bu sene bir aksilik olmazsa bisiklet dünyasında pedal çevirmek istiyorum.
Herkese selam, sevgi ve saygılarımla

• Beğen
Tepkiler: Önder Özdoğan
herkese merhaba,aktif dağ bisikleti kullanıcısıyım...eee...özellikle zor şartlar ve karlı zeminleri severim...ve bi de hız...

hoşgeldiniz..isminizi bağışlasaydınız..malum burası tanışma bölümü.;)

herkese meraba.ismim mahir, tuzla danım.yesilbisiklet ile bazı arkadaşları tuzlaya çay içmek için geldiklerinde görmüştüm ve hemen gidip tanıştım.şimdi kim olduklarını bilmiyorum ama iyiki tanışmışım diyorum.tuzlaya yolunuz düserse mutlaka görüselim.

mrh aslında bende ankarada fazla bisikletle ilgilenen olmamasından şikayetçiyim ama tanıdıklarım var zevk için binmek isteyen eger geziler düzzenlenip haberdar edilirsem katılmak isterim (tek sorun izmirde okuyorum ve ankara için yazları uygun oluyorum) biraz geç bi cevap ama yeni üyeyim gördüm dayanamayıp atladım ankara yazınca

Ben Tarık öğretmenim, kış aylarında görev nedeniyle samsundayım. Yaz aylarında ise genelde bisiklet turlarındayım.

slm arkadaslar ben Ani.15 senedir duzenli bir biniciyim.
en fazla ruzgara karsı ort.25 km/hr hızla 65 km yol gidebiliyorum.
su an biraz canım sıkkın .yazmalıyım ama pek beceremedım kendimce.
okul nedeniyle bisikletimden uzagım...bu da canımı sıkıyor hos kar yagarken zaten binemem:)bu güzel.

Haklısın ida ama ben senden daha üzgünüm çünkü iki bianchim vardı ikiside çalındı malesef biri bu sene diğeri 2 sene çnce markalarını veriyim: Bianchi/Ares Fs , Bianchi/Aspid :( (siz siz olun bisikletinizi en yüksek güvenlikle donatın ben şimdi yeni bi bianchi daha alıcam lise sona gidiyorum biyandanda öss ama bisikletsizde yapamıyorum hayatımın bi parçası oldu)

Uzun bir aradan sonra tekrar merhaba arkadaslar .. benim eski rumuzum KaranLIK Çağatay ilker Bostanci gurubu beni tanir ;) herkeze selam .. :)

• Beğen
Tepkiler: çağatay_çankaya
Geri