Scudo Sports

Aracı üstüne kırdı, tehditler savurdu: Aziz Yıldırım-motorcu tartışması kamerada

benimde aklımdan geçenlerin çoğunu yazılmış ama eklemek istediğim birşey var tamam Aziz YILDIRIM'ın yaptığı yanlış motorcunun ki çok mu doğru ?
araç yola girerken motor'lunun gidebileceği bir yol var
çekilen bir video var ama bu videoda neden sadece yola girildiği an var daha öncesi yok
birde motor'lu arkadaş keşke burada olsa da samimi olarak cevab verse bu videoyu yüklemesi ve habere konu olması tanınmış birine denk gelmesi mi yoksa tanınmamış biri olsada aynı videoyu habere konu edermiydi ?

• Beğen
Tepkiler: Decsan
Scudo
@Mustafa Zeybek

Bana da fren ışığı gibi geldi, önünde trafik oluşunca aracın burnunu sapacağı yola çevirene kadar fren yapıyor, amaç yeteri kadar hız kesmek, fazla kesmemek. O manevrayı yaparken de sağına soluna pek bakmamış, malesef trafikte böyle çok tip var. Motorcu olayın sıcağıyla biraz abartmış, ama A.Y. daha da abartıp bambaşka bir boyuta geçmiş. Neticede ikisi de hatalı.

• Beğen
Tepkiler: Mustafa Zeybek
@ekranci evet fren ışığı imiş dikkatli bakınca ortadaki ışığı gördüm. Öyleyse ikisi de hatalı. Fakat bana motorcuyu zora sokmuş gibi gelmedi benim gördüğüm motor zaten yavaşlamış durumda. Arabayı gördüğü için de yavaşlamış olabilir :rolleyes: Video 5 saniye önceden başlasa net konuşabilirdik tabi.

aziz yıldırım ayrı mafyababası motorcu artist "aksiyon" peşinde bisikletlilere sabır...:acpsnr:

Youtube'de bu ve bunun gibi videoların altındaki yorumlara bakın, sinir krizi geçirmek ve yolda beraber gittiğiniz taşıtların içerisindeki psikopatların, psikopatlık derecelerini anlamak için. Hakikaten bisikletlilere, motorlulara saldırmak isteyen mi ararsın, önüne gelenlerin hepsinin üzerinden geçe geçe gitmek isteyenin mi?
Bunlarla bir bisikletli-motorlu atıştığında bu yazdıklarını yapacaklarına eminim, altlarında taşıtları var nasıl olsa. Şu videolar zaten ipliğin üzerinde olan iki teker hayatlarımızı daha da zorlaştırıyor. Acilen durdurulması lazım bu tür yayınların.

Sinyal vermese bile adamın yanına yaklaşıp camdan bağırmak nedir sinyal yoksa onun denetimi senden değil trafik polisinden sorulur , bu aziz yıldırım deneni savunacağım hiç aklıma gelmezdi.

Motorcu çomar, korumalarda çomar.Motorcuda sinyal vermemiş,kaskına kamera takan poliscilik oynuyor.Sanki Finlandiya da yaşıyosun her şey eksiksiz olacak.O motoru çalıştırdığında bu tür olaylara zaten hep denk geleceksin ya da hiç binmeyeceksin.Ülke olarak ne trafik kültürümüz var ne birbirimize saygımız.

• Beğen
Tepkiler: bacobaba39
aziz yıldırımı tebrık edıyorum.kafya kamera gecıren sag camdan gelıyor ;abı benı gordun m sunu yaptın mı bunu yaptın mı.la get! 10dk ayakustu muhabbet edıyorlar akan trafıkte suluk gıbı yapısık herıfler. sınyal yersene lan dan abı sınyal nıye vermıyona gelısı yok mu.ulan ne mıllet olmusuz her gordugumuz boku taklıt etmesek olmuyor.yoldan coplerı toplayıp arabanın camından ıcerı atarak varoluşlarını anlamdıran tıpler.allah akıl fıkır versın. gercek ıhlallerı golgede bırakan tıpler.

Sinyal vermediği için, Sarı Dolmuş kullanan bir abinin sağ kapısı ile arkadaş olmuşluğum var.

Sinyal önemli, vermek lazım.

@Erdal Yılmaz
Benim de sinyal vermeden pat diye önüme kırıp yolcu alan ya da yolcu indiren dolmuşlardan çok çekmişliğim var. Mecburen sola kayıp basıp onları geçmek zorunda kalıyorum. Veya mecburi fren.
Sinyal kesinlikle çok önemli ama videoda göründüğü kadarıyla motorcu da zaten en sağdan gidiyor ve sağa dönüyor. Yani öndeki araba ona hiçbir sıkıntı verecek gibi görünmüyor. Birçok motorcu ben en sağdan giderken yanımdan son sürat basıp gitti mesela. Sen bir kere neden en sağdan gidiyorsun ki? Bisiklet misin sen? Değil tabii ki, adamın tek derdi bomboş olan şeritte hız yapmak ve uçmak.

Motorcular trafikte şu halleriyle saygıyı hak etmiyorlar.

İki teker benim için yalnızca bisiklettir. Motor iki teker değildir. Teker bile değildir hatta :komik:

Sinyal veren motorcu yuzde 1

Şeritten giden motorcu yuzde 1

Makas atan arabalara kizip slolom yapan sağlayan kaldirima giren vizir vizir her delikten girip hiz sinirlarini hep aşan motorcu yuzde 99

Kafasinda kamera olanlarin yuzde 90ı

Kurallara kendi uymayaz
Dikkat edin sinyal vermez saglar kendi kanallarinda

Ama kadin yasli tiknak ve tek bulduklari insanlara hemen sararlar

Burdaki donek de adami takip edip camdan taciz ediyor ondan sonra yemiyor maça aglayacak neredeyse

Ben bir motosiklet surucusuyum o yuzde 1 lik kisimdayim

Hem araba hem motor surerken her hata yapanla tartisirsam yol bitmez veya hapse veya mezara girerim

En son bi dallama arkamdan uzun uzun korna basti ve bagirarak taciz etti
Kirmizida adamin ustune yurudum macasi yemedi beni ufak tefek zannetti herhalde

Velhasil kelam

Youtube daki motor kanallarina giriniz
Yuzde 99 u boyle aga

Hayrani oldugum cok sevdigim abim rahmetli Altin Elbiseli Adam Barkin Bayoglunun surus videolarinin cogu da boyledir

Biz millet olarak hatayi hep karisa arariz

Toplumun ilk noktasından son noktasına kadar karşılıklı istisnalar haricinde,empati yeteneklerinin geliştiği kisilikler haricinde ne yazık ki davranış bozukluklarıyla defalarca yüzyüze gelebiliyoruz..burda ben her 2 tarafıda hem haksız hem haklı buluyorum ki zaten toplumbiliçli ruhlarımız haksızlığı asla kabullenmeyen geleneklerle,gözlemlerle yetiştiriliyor..sonuç itibariyle tv her açtığımızda bir milli takım teknik kabadayısını ve hergün birilerini tehdit eden devlet adamlarıyla yetişen çocuklarımız var...üzgünüm,endişeliyim ülkem için çokkk hemde

O aksiyon kamerası bende olucaktı arka cebimden ikili tabancamı çıkarıp ilk önce korumalara head shot atıp daha sonra aziz yıldırım'ı bayıltıp arabaya atar arabayıda ıssız bir ormana sürerdim aksiyon kamerası kullanıyorsan hakkını vereceksin.

@Cesarisback

images

Daha aksiyonlu olur :D cyclarrow :krnz:

• Beğen
Tepkiler: Çağdaş78
Hala arkadaşların ısrarla anlamamaya çalıştığı bir nokta var. Motorülsiklet denilen siklet türünün bsikletülsiklet denilen tür ile akrabasal bağı olsa olsa insan ile eğreti otu arasındaki akrabalık bağı kadardır. Bisikletülsikletus sitesinde devamlı motorcuların ağlamaklı haberlerinin yayımlanması bu nedenle bana saçma ve sapan gelmektedir. Ne yani her iki sikletin iki tekeri var diye birbirine hısım mı oluyor. O zaman J.L.Borgesin deyimiyle her 7 numarada oturan insanlar birbirlerinin benzeridir. Olurmu böyle şey sabah sabah tansiyonumu yükseltiyorsunuz yahu. Motor iki tekerli siklet türünün olsa olsa ork u olabilir.

@Serkan Mıstınoğlu Motorcuyla hiç muhattap olmadan girişmesi, teyzenin takviye gelmesi vb. mükemmelmiş. Acınacak halimize gülüyoruz.

@Serkan Mıstınoğlu
Motorcunun Adama küfür edip konuşmaya çalıştım demesine mi güleyim, adamın motorcunun kaskına vurmasına mı güleyim, kadının adamı kovalamasına mı güleyim, motorcunun bu kadar korkak olup küfür etmesine mi güleyim yoksa bu videoyu youtube a yüklenmesine mi bilemedim... :kptmya::kptmya:

• Beğen
Tepkiler: DutPekmezi
Geri