Scudo Sports

Araç Mesajdır - Bisikletle Hindistan - Kısa Film

Doğa Can Yaman

Daimi Üye
Tepki
292
Bisiklet
Cesur
Why Like This? / Neden Böyle?
aracmesajdir.org

Eldeki imkânlarla her şeyi birleştirdiğim bir kısa film oluştu.

Ben ne söylesem az.

Siz isterseniz izleyin.

Tamamen aynısını çevirmeyeceğim ama,

Hi friends,

Down there it´s a sort of short movie.

-What is it about?

⊗bicycle touring?

⊗india?

⊗music?

I offer you fully enlightenment package⇓

There´s a kind of stream of consciousness ‘written‘ in subtitles (in Turkish?siht ekil yhw←)

and images related in some way into it.

and some mυsiς

Scudo
Çok güzel olmuş emeğinize sağlık.

mükemmel olmuş ellerinize sağlık

Teşekkür ederim tur ani bir şekilde bitti ve ben İstanbul' a döndüm.

@Doğa Can Yaman
Bir terslik mi oldu hocam ? Bu arada Hindistan kadar çöp bi memleket görmedim ne zaman bir yerlerde izlesem sövüyorum.

@Doğa Can Yaman
Bu arada iyi çalmamış maymunlar kameranı , videonun sonunda da küfreder gibi bi hali var :D

Hindistan' ı anlatmakla bitmez o konuya hiç girmeyim. Cennet de cehennem de orada güzel memlekettir ama bisikletle gezmek için pek uygun bir yer olduğunu düşünmüyorum sadece.

Memleket mi berbat, kamera mı berbat yerleri çekmiş bilemedim.

Berbat demek doğru olmaz. Her şeyin her türlüsü var. Bu tip konularda 'karar vermenin' pek doğru olduğunu düşünmüyorum. Sağlıcakla kalın :)

elinize sağlık video mükemmel bir film gibi:harika:

Müzikler ve müzisyenleri çok beğendim, gerçekten çok hoş çalmışlar, bazı yerlerde Türk müziğindekii napmeleri duymak çok hoş oldu. Tabla çalan elemanın müziğie katkısı ise gerçekten çokmuş., sonradan farkettim. Sonradan gelen Klasik Türk müziği-ud ile olan- biraz daha belirgin olsa daha farklı bir oryantallik katabilirdi. Sanırım kararsız kalınmış o kısımda. Görüntü oradan müzik buradan olunca insan kendini daha farklı hissediyor.
Hoş bir çalışma olmuş, son zamanlarda geziler ile ilgili çok değişik çalışmalar görüyoruz. Herkesin yapabileceği, şeyler değil, çoğu kişi sineği-böceği-teri-tozu düşünmüyor.
Herkesin daha iyi -daha insanca yaşam şartlarını hak ettiğini düşünüyorum, ben Thailand a gittiğimde de insanların haline acımış kapitalizmin açık hava genelevi haline getirdiği bir ülke görmüştüm.
uzatmayayım,
iyi geziler, paylaştığınız için teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: Kuzey Ege
Duygularınıza sağlık :)

Güzel bir çalışma ve deneyim olmuş sizin için.Uzak doğu turu hep hayalimizdir fakat zaman ve imkansızlıklar ancak şehir içi ve şehirler arası turlarla bizi yetindirmekte..Uzak doğu ve afrika turlarında güvenlik sorunu biraz fazla oluyor.Maliyeti zaten ayrı bir konu.3 yıllık tatile bedel:)Kısacası uzak doğu turu ya emekli olunca yada piyango vurunca olacak bizler için:)

• Beğen
Tepkiler: Kuzey Ege
Çok beğendim.. ! Bisikletle direkt gerçeğin içinde olmak daha farklı..! Herşeyi görmek hissetmek..! Emeğinize sağlık..!

Film harika, oradaymış gibi hissettik, farklı bir çalışma olmuş.

Ben gider miydim? O kadar cesur değilim malesef...

Geri