Scudo Sports

Apple Kullanıcıları Kulübü

Buda fotoğraflarıyla :D

1.Adım;İpadden müzikleri sildikten sonra içini kontrol ediyoruz
https://i.hizliresim.com/ozRlk9.png
2.Adım:Müziklere gelince listeler bomboş gözüküyor
https://i.hizliresim.com/lz6RWr.png
3.Adım:Ve hüsran parçalara gelince içinde her müzikten fazlasıyla var bunları silme yolunu bulabilirsem sileceğim sonrada yeni müzikler atıcam
https://i.hizliresim.com/kYyRXJ.png

Scudo
Nasıl sildiğini fotoğraflasaydın yardımcı olabilirdim de böyle nasıl yardımcı olayım [emoji2]

@Anonim

Quicktime her formati desteklemiyor (proprietary lisansli bazi formatlar vs xvid turevi formatlar). Ancak benim kullandigim formatlarin bir cogunu karsiliyor. Acamadigim her format icin VLC kullaniyorum.

• Beğen
Tepkiler: Ali Ç.
@osmanung

Yok o konuda tamam benim sormak istediğin kalite anlamında mesela VLC ses konusunda çok güzel. Bu gibi artıları olan maksadında sordum ama VLC sanırım her Mac kullananda mutlaka var.

@Ali Ç.

(link) Burası sağolsun şimdi parçalarıda sildim :D şimdi yeniden istediğimi parçaları atmakta :D

@Çağatay Y.

Yanlız bu çok mantıklı gerçekten [emoji1]hahaha işe bak ya[emoji1][emoji1][emoji1]

Abi internette bakıyorum adam yapıyor ama benim ituneste aygıtlar kısmında ipadim çıkmıyor arşiv çıkmıyor müzik atamıyorum kabloda temassızlıkmı var acaba itunese gelmiyor ipad ama ipadın duvar kağıdı resmi felan geliyor.

@Çağatay Y.

Aklıma 3 şey geliyor.

1. Ön usb'den bağlıyorsun ve güç az geliyor. Arka usb'yi kullan, 2.0 girişini.

2. Cihazı bağladığın zaman telefonda bu pcye güveniyor musunuz? Uyarısı çıkar. Evet deyin.

3. 5 pc yetkilendirme hakkınız dolmuştur. (Fakat bu durumda böyle bir sorun yaşanır mı emin değilim). Eğer 5 pc yetkilendirme hakkınız dolduysa itunesi açıp hesabınıza girip bütün yetkileri kaldırın ve mevcut pcyi yetkilendirin.

Hakan abi 1. olarak diğer girişleri deneyeceğim
2-o çıktı bişeler istedi vazgeç dedim bir daha çıkarsa evet diyeceğim
3-hiç pc yetkilendirmedim o uyarıda hep çıkıyor yetkilendir felan.

@Admin

Evet asagi yukari her OS X kullanicisi VLC kullaniyordur. Daha iyi bir alternatif ile henuz karsilasmadim. Hem Cross-platform olmasi avantaji (Linux'ta da kullaniyorum) hemde format / ses codec destegi oldukca iyi. Baska bir alternatife bakinmaniza pek gerek yok.

Dipnot: Bir ara Perian adinda, Quicktime'in farkli formatlar oynatmasini saglayan bir uygulama kurmustum, simdi o uygulamanin gelistirilmesi durdurulmus.

@Çağatay Y.

Güvenmezsen hiç bişekilde pcde ulaşamazsın tablete
Yetkilendirmezsen pc üzerinden ipade müdahale edemezsin Ve arka girişler candır bazı pclere neden o ön girişi yapıyolar işe yaramıyo kardeşim yapma işte [emoji2]

@Ali Ç.

Yalnız o ön giriş masaüstünde değilmiydi :) Laptopumdaki diüer girişleride deneyeceğim.

@Çağatay Y.

Laptopta gerek yok evet masa üstlerinde bence o sondaki 2 madde seni etkileyen ama tabi o da olabilir

Neyse son mesajlara doğru Android & iOS tartışması terkedilmiş çok da güzel iyi olmuş.

Bişey rica edicem madem başlık apple başlığı, Android cihaz övecek ve karşılaştıracak adam başlığa yazmasın. Çok zor bişey değil. Burası da tertemiz bi bilgilendirme tecrübe paylaşma başlığı olarak kalsın.

Ayrıca Serkan abi 3GS konusunda yalnız değilsin :) ben de 5 senedir kullanıyorum tamirsiz :D şu anda iPad e modem vazifesi görüyo otobüste

Bu Yosemite'deki opak ses açma-kapama göstergesi kimseyi gıcık etmiyor mu acaba?
Eskiden ne güzel filmde oyunda falan oynardık. Şimdi ekranın yarısını kaplıyor! Oyunlarda özellikle sıkıntı oluyor.
Kimin aklına gelmiş ki acaba onu komple opak yapmak...

@Gökhan Toros

Sorununuzu dogru anladiysam System preferences - Accessibility - Display - Reduce Transparency secenegi ile kapatilabiliyor.

çok teknik bir tartışma dönmüş burada genellikle yazılımsal yönden, bari ben bi donanım sorayım :D iphone 6+ telefonumu bisikletin kadrosundan maşasına bağlayarak taşıyabilceğim bi çanta önerebilcek var mı?

Sorum yok ama yorum yapayım.

Mac pro 15" kullanıyorum uzun süredir. Yakın zamanda 250 gb samsung evo 840 ssd ve 8 gb crucial ram takviyesi yaptım. Adeta yeni bir macbook almış gibi oldu. Toplamda güncelleme 650 lira civarına mal oldu ama yeni bilgisayar almış gibi bir etkisi oldu. Macbook zaten kolay kolay takılma yapmıyordu ama bu güncellemelerden sonra Final Cut Pro bile 3 saniyede açılıyor, call of duty de hiç bir takılma olmadan oynayabiliyorum.

Macbook a yüklü tüm uygulamaların açılması 7 saniye sürüyor. Tavsiye ederim herkese

procycle diye bir markanın bir çantasını kullanıyorum önceden 6 inç telefon zarzor sığıyordu şimdi 5s var sorun yok 6+ sığar.

Safari'nin gün içerisinde açık kaldığı süreyi hesaplayabilecek bir uygulama var mı ?

Bilgisayarın açık kalma süresi değil ama, çünkü itunes yada okulla alakalı uygulamaları bu süreye katmak istemiyorum. Yalnızca internet başında geçirdiğim süreyi hesaplayacak bir uygulama arıyorum.

Geri