Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

apple iPod shuffle sistem dosyları ile ilgili

çağatay_çankaya

Forum Bağımlısı
Tepki
768
Bisiklet
Sedona
apple iPod shuffle 1GBliği var. ve geçenlerde demo şarkıları silerken sistem dosyalarını da silmişim.apple'in sitesini alt üst ettim ama tam bulldum derken ingilizce bir siteye aktardı beni bu konuda yardımcı olabilir misiniz???

Scudo
(link)

linkine girip aşağıdaki eposta adresi, adı, soyadı nı doldurup windows xp yi seçip indirebilirsin. şuan ben indiriyorum. fakat yönlendirdiği sayfada (Thank you yazan) biraz beklemelisin, download geç başlıyor.

• Beğen
Tepkiler: çağatay_çankaya
sercan abi yardımların için çok saol.bende indirmeye başladım. bunu indirdikten sonra pc ye kurmam mı gerekiyor yoksa ipod'un içine mi kurmam gerekiyor.???

PC ye kuracaksın iPod Updater diye bir program bu. Çalıştırıp iPod u bulmasını sağlayacaksın, sonra ERASE ya da UPDATE diye bir düğme olması lazım öyle birşeydi tabi bir sürü ıvır zıvırda var (iTunes vs.) benim makine indirmiyor şuan o linkten. herhalde apple'ın sitesinde bir tuhaflık var.

• Beğen
Tepkiler: çağatay_çankaya
@obsolate

Tamamdır abi. ben iş yerindeki pc'ye indirdim. ama iş yerindeki pc'ye yükleme konusunda kararsızım. bilgi işlem başıma ekşir artık eve gidince hallederim.. yardımlarından ötürü tşk ederim...

Geri