M M.Haktan Derin Forum Bağımlısı Kayıt 6 Ağustos 2006 Mesaj 683 Tepki 78 Şehir Malatya 9 Eylül 2006 #1 Arkadaslar bianchi oriondan cıkma olan on masa aspid e olur mu????
H HaliliOzturk Forum Bağımlısı Kayıt 3 Temmuz 2005 Mesaj 7.157 Tepki 6 9 Eylül 2006 #2 Orion'un maşa yatağı "oversize" yani 1 1/8" ölçüde. Aspid ise eski bir bisiklet olduğu için kadrosunun maşa yatağı 1" yani daha ufak. Bu yüzden o amortisörü Aspid'e uydurmanız söz konusu değil malesef.
Orion'un maşa yatağı "oversize" yani 1 1/8" ölçüde. Aspid ise eski bir bisiklet olduğu için kadrosunun maşa yatağı 1" yani daha ufak. Bu yüzden o amortisörü Aspid'e uydurmanız söz konusu değil malesef.
M M.Haktan Derin Forum Bağımlısı Kayıt 6 Ağustos 2006 Mesaj 683 Tepki 78 Şehir Malatya 9 Eylül 2006 #3 nasi heveslenmistim cok saolun
A Anonim Silinmiş hesap 9 Eylül 2006 #4 anca zoom maşa takabilirsin veya rst nin düşük modellerinde vardı diye biliyorum,veya düz maşa da takabilirsin çok hafif olur.
anca zoom maşa takabilirsin veya rst nin düşük modellerinde vardı diye biliyorum,veya düz maşa da takabilirsin çok hafif olur.