Scudo Sports

Antrenmanda ve sürüş esnasında müzik dinlemek

Yokuşlarda çok zorluyorum kendimi,nefes nefese kalıyorum,ter akıyor artık kadroya..Sanırım bu yüzden oluyor..
Aman efenim dikkat edin kendinize :) Tek sürüş yaparken vazgeçilmezim müzik o noktadan ayrılamıyorum :)

Scudo
Teksem ve yol müsaitse sağ olmak şartıyla bluetooth kulaklık kullanıyorum. Kask aynası kullandığım için arkadan gelen aracı görüyorum, en sağdan gittiğim için sağ tarafımdan geçebilecek birisi olmuyor. Ama şunu belirtmek istiyorum ki ister istemez dikkatinizi dağıtıyor. Trafikte ve dar yollarda emniyet şeridi olmayan yollarda kullanmayın. 1-2 sefer denedim bir daha kullanır mıyım bilmiyorum. İki kulak açık olduğunda dikkat ve dengeniz daha iyi oluyor. Bluetooh hoparlör ile dış sesleri engellemeyecek kadar yükseklikte müzik dinlemek kulaklıktan daha iyi. En iyisi rüzgarı dinlemek.

Merhabalar,

Birkaç kişi de gördüm bu durumu ve kendimce tasvik etmedim. Kulağında kulaklık takılı bir şekilde bisiklet sürenlere denk geldiğimde şaşırıyordum. Araçların sesini, saldırabilecek köpeklerin sesini ve çevre ile tüm irtibatı kopuyor bu kişilerin. Sizce kulaklık takıp, müzik dinlemesi ne kadar mantıklı?

Bu konu hakkında fikir ve düşüncelerinizi beyân etmenizi rica edeceğim. Düşünceleriniz, benim gibi yeni başlayan kişi/ler için oldukça yönlendirici olacaktır.

Saygılarımla.

Merhabalar,

Birkaç kişi de gördüm bu durumu ve kendimce tasvik etmedim. Kulağında kulaklık takılı bir şekilde bisiklet sürenlere denk geldiğimde şaşırıyordum. Araçların sesini, saldırabilecek köpeklerin sesini ve çevre ile tüm irtibatı kopuyor bu kişilerin. Sizce kulaklık takıp, müzik dinlemesi ne kadar mantıklı?

Bu konu hakkında fikir ve düşüncelerinizi beyân etmenizi rica edeceğim. Düşünceleriniz, benim gibi yeni başlayan kişi/ler için oldukça yönlendirici olacaktır.

Saygılarımla.
Şöyle ki iki gün önce bende jabra T75 modelini aldım.Dış sesi isterseniz duyabiliyorsunuz , istemezseniz duymuyorsunuz.Böyle bir özelliği var.Hangi ortamda bulunuyorsanız o ortama göre sesi ayarlayıp size işittiriyor yada siz kapatıyorsunuz hiç bir şey duymuyorsunuz.Denemelerini yaptım mükemmel.Tavsiye ederim.Böyle bir kulaklık görmedim diye bilirim.Saygılar...

Ben Xiaomi Earbuds kullanıyorum. Sağ tarafını takıyorum sadece. Sol tarafım ile de duymam gereken her şeyi duyuyorum. Bu güne kadar bir problem yaşamadım. Bu tamamen alışkanlık kimisi müzikten hiç etkilenmiyor kimisi kualklıkla süremiyor. Aktif gürültü önleyici özelliği olan ve bu özelliği kapatılamayan kulaklıklar kullanmamanız faydanıza.

Bende sağa takıyorum sol açık kalıyor. Duyman gerekeni duyuyorsun. Toplu sürüş yapıyorsak çıkartıyorum.

Gidona takılıyor gece sürüş için kuvvetli lambaya sahip şarjlı aynı zamanda müzik dinleniyor hoparlörleri de kuvvetli (link)

Geri