erman35
Forum Demirbaşı
- Tepki
- 1.164
- İsim
- ERMAN
- Başlangıç
- 2018—19
- Bisiklet
- b'Twin
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
bu dediğim ürüne olmaz buna en iyisi bence kadro çantasına sıkıştırmak
bu dediğim ürüne olmaz buna en iyisi bence kadro çantasına sıkıştırmak
ya da doktorum bu tarz cep telefonu askısı diye baktım hopörlarda kenarında bunun için yerin varsa ipini kısaltarak gıdona asmak olabilir mi.@erman35 dediginizi denedim kadri cantasinda ses bayagi azaldi ve derinden nerdeyse hiç duyulmuyordu.. ankarada hava soguk olunca simdilik yagmurlugun cebinde taşıyorum gecici çözüm olarak.. bu arada arkadaşlar bisiklette boyle motivasyon acisindan dinlenebilecek muzikler varmi tavsiye ettiğiniz.. hareketli vs.

pil ömrrü: 10 dk. 🤣 🤣(link)
JBL tek geçerim.Modelini tam hatırlamıyorum ama tam 7 yıldır bu arkadaşla beraberim, maşallah nazar değmesin 👍 sony ürünlerine güvenim tam fakat son 3 yıldaki gidişat iyi değil, yakın çevremden gözlemlediğim kadarıyla.
218311 dosyayı görüntüle
Ben bu linkteki ürünü kullanıyorum. (Bisiklet sürerken değil) Gayet memnunum.JBL de hiç tecrübem olmadı, tavsiyeniz kulakici modelleri mi yoksa normalleri mi olur? @Mad Buddha
Güzel bir ürüne benziyor, kaydediyorum linki umarım bozulmaz kulaklığım da almak zorunda kalmayızBen bu linkteki ürünü kullanıyorum. (Bisiklet sürerken değil) Gayet memnunum.
(link)
2 kere bozuldu bendeki. Sıfırını verdiler iki seferinde deGüzel bir ürüne benziyor, kaydediyorum linki umarım bozulmaz kulaklığım da almak zorunda kalmayız![]()
Sabah işe giderken ve gelirken kullanıyorum. Ofiste belli aralıklarla kullanıyorum. Akşam evde de kullanıyorum. Beni idare ediyor. Pili çabuk doluyor zaten.Sarj süresi nasıl, sitede 6 saat yazıyor ama gerçekte nedir, bisiklet üzerinde kullanımı rahat mı?
ilk defa böyle bir şey duyuyorum, bana hiç olmadı acaba bir rahatsızlık olabilir mi ?Yokuş çıkarken bir kere kulaklıkla müzik dinlemeyi denedim,kulaklarım tıkandı..Bir daha da kulaklık filan takmadım,takmam![]()
Yokuşlarda çok zorluyorum kendimi,nefes nefese kalıyorum,ter akıyor artık kadroya..Sanırım bu yüzden oluyor..ilk defa böyle bir şey duyuyorum, bana hiç olmadı acaba bir rahatsızlık olabilir mi ?