Scudo Sports

Antrenmanda ve sürüş esnasında müzik dinlemek

Scudo
@erman35 dediginizi denedim kadri cantasinda ses bayagi azaldi ve derinden nerdeyse hiç duyulmuyordu.. ankarada hava soguk olunca simdilik yagmurlugun cebinde taşıyorum gecici çözüm olarak.. bu arada arkadaşlar bisiklette boyle motivasyon acisindan dinlenebilecek muzikler varmi tavsiye ettiğiniz.. hareketli vs.

• Beğen
Tepkiler: erman35
@erman35 dediginizi denedim kadri cantasinda ses bayagi azaldi ve derinden nerdeyse hiç duyulmuyordu.. ankarada hava soguk olunca simdilik yagmurlugun cebinde taşıyorum gecici çözüm olarak.. bu arada arkadaşlar bisiklette boyle motivasyon acisindan dinlenebilecek muzikler varmi tavsiye ettiğiniz.. hareketli vs.
ya da doktorum bu tarz cep telefonu askısı diye baktım hopörlarda kenarında bunun için yerin varsa ipini kısaltarak gıdona asmak olabilir mi.
bende yok ama forma spotıfy listelerin paylaşıldığı sayfa görmüştüm arattırıp bakın isterseniz.
1576560001264.png

• Beğen
Tepkiler: dryakup23
Ben de telefonun hoparlöründen müzik dinliyorum ama
aynur aydın'dan

Gel güzelim gel, boşvermişim ona buna
Gel güzelim gel, eller haram olsun bana
Gel güzelim gel, ateşin kül olmuyorsa
Gel güzelim gel, tövbe billah öyle aşka, gel

nakaratlı bir müzik çalarken haftasonu yürüyüşe çıkmış orta yaşlarda kadınların yanında dönüp arkalarına bakıyorlar biraz utanıyorum allahtan kar maskem var :)

@Mad Buddha işte aradığım cevap :koptum: :koptum:

Ama fikir olarak bunlar iyi bence. Ben yol bisikletine geçtiğimden beri kulaklık kullanmıyorum. Bir başka konuda bahsetmiştim. Kadro çantası kullandığım için telefondan açıyorum. Bu tarz bir ürün denk getirirsem alacağım. Acelesi olan bir şey değil. Bisikleti güzel bir montaj yapmalıyım ama.

Modelini tam hatırlamıyorum ama tam 7 yıldır bu arkadaşla beraberim, maşallah nazar değmesin 👍 sony ürünlerine güvenim tam fakat son 3 yıldaki gidişat iyi değil, yakın çevremden gözlemlediğim kadarıyla.
IMG_20200203_151731.jpg

JBL de hiç tecrübem olmadı, tavsiyeniz kulakici modelleri mi yoksa normalleri mi olur? @Mad Buddha

Ben bu linkteki ürünü kullanıyorum. (Bisiklet sürerken değil) Gayet memnunum.
(link)
Güzel bir ürüne benziyor, kaydediyorum linki umarım bozulmaz kulaklığım da almak zorunda kalmayız :)

Sarj süresi nasıl, sitede 6 saat yazıyor ama gerçekte nedir, bisiklet üzerinde kullanımı rahat mı?

Sarj süresi nasıl, sitede 6 saat yazıyor ama gerçekte nedir, bisiklet üzerinde kullanımı rahat mı?
Sabah işe giderken ve gelirken kullanıyorum. Ofiste belli aralıklarla kullanıyorum. Akşam evde de kullanıyorum. Beni idare ediyor. Pili çabuk doluyor zaten.

• Beğen
Tepkiler: yavuzkosar
@yavuzkosar aynı markanın mp3 çalarını kullanıyorum 4 senedir masallah banamısın demedı hala çalısıyor acil durumlar için 5 dk şarj ederek 2 saat gidiyor kulaklık olarak da gm telefonlarının orjinal kulaklığını kullanıyorum bayağı iyi ses veriyor tabi trafik de sol kulak her zaman açık :)
@yavuzkosar (link)

• Beğen
Tepkiler: yavuzkosar
Yokuş çıkarken bir kere kulaklıkla müzik dinlemeyi denedim,kulaklarım tıkandı..Bir daha da kulaklık filan takmadım,takmam:hhhhhh:

Yokuş çıkarken bir kere kulaklıkla müzik dinlemeyi denedim,kulaklarım tıkandı..Bir daha da kulaklık filan takmadım,takmam:hhhhhh:
ilk defa böyle bir şey duyuyorum, bana hiç olmadı acaba bir rahatsızlık olabilir mi ?

Geri