Scudo Sports

Antalya'lıların dikkatine! Bisikletlerimiz çalınmıştır!

Gözüm bu pis haydutların üzerinde;
Alıcılarım zaten bu tür olaylar için her zaman açıktı şimdi biraz zorlamam gerekicek ;)
Mutlaka gözüme çarpınca sizi aydınlatırım arkadaşlarım ..

Scudo
Arkadaşlar bisikletlerinizin çalınmasına inanın çok üzüldüm. Bir Antalyalı olarak yıllar önce benimde biri bisikletim çalınmıştı. Bu üzüntüün anlamını gerçekten bilirim. İnşaallah bulursunuz. Çalanlar bulunduğu zaman bana mutlaka haber verin O'nlarla görülecek benimde bir hesabım var. Belki benim bisikletimi de O adi herif veya herifler çalmış olabilir..Selamlar
Bayram Atalay İstanbul Kadıköy tanikphoto@gmail.com, tanikphoto@hotmail.com 053233751461

@atahan07

atahan o bisikleti bugun enis te gördü ama heberleri yoktu. muhtemelen melih adında arkdasımızın bisikleti o da bundan yaklasık7-8 ay önce çalınmıştı. polisler bulamamıstı. demek piiyasaya tekrar cıkmıs. Acık mavi tonlarda + gri rengi war. 2005 corratec lite. eger olurda tekrar görürsen polisi aramanı istiyorum.

http://img219.imageshack.us/img219/7259/p03667bild1grosscorratejp4.jpg

geçmiş olsun çocuklar buralarda görürsem haber veririm

Bisan Zeus un fotosudur. Ayrıca karakoldan alınan tutanakla bisikletlere el koyma hakkına sahibiz ama siz yinede polise haber verin çünkü adamların ne tasıdığını(kesici ve delici aletler), ne yapacağını bilemezsiniz. Simdiden herkeze Teşekkürler.

http://img131.imageshack.us/img131/4457/dscn6066gj3.jpg

@HaliliOzturkkonula ilgilendiğin için teşekkür ederim ama tabi dediğini zaten o gün yaptık adamların 360 derece lik kameraları var ama o anda orayı cekmiyomuş dediklerine göre tabi onlarlada atıştık biraz migros ücretsiz otopark olduğu için migros güvenliği otoparktan sorumlu deilmiş

@NovembrE

abi bu bisikleti bende gördüm yaw herkesin önün den gecmiş heralde biz bugün bu bisikletide konustuk arkadaslarla arkasında 2 tane normal bisikletle o çocuğa eşlik ediyolardı bu bisikletinde peşine düşelim ya bu bisikleti yine görme şansımız olabilir ama bisikleti takip edip en yakın bi polisle bu işi halletmeye çalışalım yoksa bide kendimize zarar verdirmeyelim

emrecim aklıma bişi geldi bu fotoyu hemen polis abilerimize verelim olmazsa bu bisiklet etrafta dolaşır mutlakabunun peşinede düşelim o adamı yakalasalar belki diğer bisikletlerde bulunabilir

@geotech emre

Teşekkürler emrecim :D Bisikletin sahibiyle dün konuştum. tekrar piyasaya çıktını söyledim (e yani aradan 8 ay geçti). Çok sewindi :) Allahtan parçalamamışlar. Çalan adam anladığım kadarıyla saf birisi, hiç yakalamaya çalısmayın. fotoğrafı, faturası falan zaten poliste war. Yapacağınız sadece uzaktan takip edip polisi arayıp önce kendinizi tanıtarak böyle böyle bir olay war die anlatmak yoksa sert konuşunca hiç ilgilenmiyorlar. Bu arada bisikletleri bulmak sadece bize düşüyor çünkü polis hiç ilgilenmiyor. Bisiklet diyince kafalarını başka yöne çewirip ilgilenmiyorlar.

bu konuda haklısın polislerin hepsi zaten bisiklet deyince bişi demediler ama biz yarışcıyız falan bisikletler şu şu fiyat deyince hemen ilgi odağı oldular
ayrıca bi konu daha ben bu bisikleti daha önce de görmüştüm bu bisiklet hakkında bi bilgi aldım bu real in ilerisine doru yani erciyes elektrik yada işte sanayiye cıkan yolun orada bi lastikçi varmış o bisiklet genelde orda oluyomuş bilginiz olsun yinede bi uzaktan takip edin gerekirse biz bi operasyonla bu işi yapcaz biber gazıla falan operasyonun adı biber turşuları

öncelikle geçmiş olsun,

muhtemelen düşünmüşsünürdür ama ben yine de fikrimi beyan edeyim dedim;

eğer bisikletleriniz kitliylen ve bisiklet parkındayken falan çalındıysa migrosu dava edebilirsiniz.. çünkü eğer park alanını sağlıyorsa güvenliğini de sağlamak zorundalar..

ama bisikletlerinizi başı boş bi şekilde öyle ortaya bi yere bıraktıysanız (ki ihtimal vermiyorum, sadece ihtimali değerlendiriyorum), o halde migrostan pek bişey iddia edebileceğinizi zannetmiyorum..

geçmiş olsun tekrar, inşallah en kısa zamanda sizi mutlu edecek bir çözüm bulunur..

• Beğen
Tepkiler: tugayabicim
arkadaslar yarım saat önce corratech bulunmuştur sahibine hayırlı olsun ve de geçmiş olsun diyorum sevindirici bi haber bisiklet parçalanmamış hiç bir şekilde ve de calan adam satmış

• Beğen
Tepkiler: NovembrE
Darısı diğerlerinin başına. Bende bugun o lastikçinin önünden 2 kez geçtim we 1 indee iç lastik sordum içeriye bakıyım die :)

haydaaaaaaaaaaaaa

geçmiş olsun yaw

:(
tek kilitle bağladınız anlaşılan bisikletleri...

umarım bulunur kısa zamanda

Corratec i görürseniz de o melih in ve faturası var...

geri almanızda sorun çıkmaz takip edin... ;)

• Beğen
Tepkiler: emre arıkan
ercancım bulundu bulundu sorun yok artık geriye kaldı 3 bisiklet inşallah bu bisikletleride hayırlısıyla buluruz

Çok güzel yaa sevindirici haberleri almaya başlıyoruz :)
inş diger 3 canavarı parçalanmadan sahiblerine kavuşturabiliriz..

kardeş geçmiş olsun.bike ler in foto koyarsanız antalyadaki bike ci arklar yardımcı olurlar tanıma açısandan.ben kayserideyim iki sefer iş yerimizin önünden çalındı ama burdaki freeride ark larım saolsun bulduk aldık fatura (temiz kağdı) ile faturası vardır umarım yoksa almanız ispatlamanız zor.benim fatura olması ve geniş çevre en önemlisi kayseri küçük olduğu için karşımıza çıktı zize tekrar geçmiş olsun:(çok üzüldüm

yine konunun gerisinde kalmışım son sayfalara bakmamışım sevindim valla bulunmasına darısı diğerlerinin başına onlarınkide bulunur inşallah :D

• Beğen
Tepkiler: emre arıkan
Arkadaşlar diger bisikletlerden haber var mı? gözünüz kulagınız açık olsun ;)

Geri